Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazumni raskid

Prosinečki više nije izbornik Bosne i Hercegovine!

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
27.11.2019.
u 13:28

Navodno su već i poznati kandidati za njegova nasljenika, a riječ je o Dušanu Bajeviću, Safetu Sušiću, Miroslavu Ćiri Blaževiću, Mehi Kodri, Amaru Osimu, Husrefu Musemiću, Milovanu Rajevacu.

Robert Prosinečki više nije izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine. Informaciju o sporazumnom raskidu suradnje je u srijedu oko 13 sati potvrdio potpredsjednik Saveza BiH Milorad Sofrenić.

Navodno su već poznati i kandidati za njegova nasljenika. Riječ je o Dušanu Bajeviću, Safetu Sušiću, Miroslavu Ćiri Blaževiću, Mehi Kodri, Amaru Osimu, Husrefu Musemiću, Milovanu Rajevacu.

BiH je kvalifikacije za Euro završila na četvrome mjestu u skupini sa 13 bodova iza Italije, Finske i Grčke, a u doigravanju će zaigrati protiv Sjeverne Irske.

Prosinečki je na klupi reprezentacije proveo dvije godine. Za to vrijeme 22 puta je vodio Zmajeve s kojima je ostvario učinak od devet pobjeda, šest neriješenih rezultata i sedam poraza.

 

Ključne riječi

Komentara 21

BB
Bruno_Bear1
16:00 27.11.2019.

Neka ga što dalje od Hrvatske

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
13:46 27.11.2019.

Jel' bilo vrijedno trovati vlastito zdravlje za reprezentaciju gdje 99% igraju Bošnjaci? Robi bolje ti je da preuzmeš koji klub u Sloveniji i laganini zdravlju.

TA
tarzan
15:00 27.11.2019.

Samo čvrsto protiv te njihove reprezentacije bez obzira tko je izbornik. Pogledajte samo izjave Sarajlija prije finala SP za koga će navijati tad će vam sve jasno biti. Nadam se da će ih Sjeverna Irska razbiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije