Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja s Guardiolom

Prosinečki putuje u Barcelonu na dogovor o posudbi mladih igrača

'09.12.2010., Zagreb - Robert Prosinecki potpisao za trenera Crvene zvezde. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
01.06.2011.
u 21:40

Robert Prosinečki ovih će dana otputovati po pojačanja k aktualnom europskom prvaku Barceloni!

Trener Crvene zvezde navodno bi trebao dogovoriti posudbu nekih mladih igrača iz B momčadi, i to sa Josepom Guardiolom, s kojim je dijelio svlačionicu katalonskog diva, te nakon toga ostao s njim u jako dobrim odnosima.

Ove zime pisalo se da će Žuti u Zvezdu dovesti i Guardiolina prijatelja fizioterapueta, no od toga ipak ništa. U Španjolskoj će Prosinečki usput posjetiti i svoju sestru.

Komentara 4

BU
budisvoj
22:36 01.06.2011.

samo iz Čačka...

MO
Mozgožder
16:12 02.06.2011.

Nije Robi ni tak\' blesav kak\' izgleda... U svakom slučaju, bolje dovoditi mlade igrače iz Barcelone nego stare, ozlijeđene i neperspektivne iz Bundeslige.

JO
jozinho
22:09 01.06.2011.

to mora biti san svakog barceloninog b-igraca zaigrat za crvenu zvezdu.....;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije