Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH IZBORNIK

Prosinečki prekrižio Ognjena Vranješa i pozvao igrača iz Hrvatske

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.03.2019.
u 12:19

Lončar ima 22-godine i igra vrlo dobro u dresu Rijeke. Do sada je za zmajeve upisao dva nastupa, protiv Južne Koreje i Meksika.

Nogometaš Rijeke Stjepan Lončar dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za nadolazeće utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Pred zmajevima su utakmice s Armenijom i Grčkom, a izbornik Robert Prosinečki 11. ožujka će objaviti popis na kojem se očekuje mnogo promjena. Rijeka je unaprijed potvrdila da je njihov veznjak "unutra".

Lončar ima 22-godine i igra vrlo dobro u dresu Rijeke. Do sada je za reprezentaciju BiH upisao dva nastupa, protiv Južne Koreje i Meksika.

Prosinečki je prekrižio Ognjena Vranješa zbog niza afera, a BiH mediji špekuliraju da bi se na popisu moglo naći ime dinamovca Izeta Hajrovića.

>> Pogledajte redove za ulaznice Dinama

Komentara 3

NI
NikoCro
13:59 05.03.2019.

Evo i jedan Hrvat u BiH reprezentaciji

MU
munjavegas
17:10 05.03.2019.

Nije on Hrvat on je izdajnik kao i Komsic.Nema on nista Hrvatsko u sebi da ima nebi nikad ni navijao za bosnu a kamoli pomisit da zaigra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije