Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BROJ MAXA!

Prosinečki: Oprosti Messi, ali Ronaldo vrijedi 200 mil. eura

MAX
Max!
15.04.2011.
u 14:42

Sportski tjednik Max! u novom broju donosi veliki specijal o derbiju dva najveća svjetska kluba.

- Oprosti Messi, ti si čudesan igrač, kao trener pokušavam igrati kao Barcelona, ali Real mi je u srcu. A Ronaldo više znači Realu nego Messi Barceloni. Da Cristiana plate i 200 milijuna eura, ne bi bilo previše - otvoreno govori Robert Prosinečki, jedini Hrvat koji je igrao El Clasico na obje strane, u dresu Reala i Barcelone.

Prosinečki ekskluzivno u sportskom tjedniku Max otkriva sve tajne iza kulisa derbija dva najveća svjetska kluba. O spektaklu svih spektakla Max donosi veliki specijal: od legendarnih igrača u povijesti, s posebnom životnom pričom galaktikosa Zinedinea Zidana, do nepoznatih detalja kako je diktator Franco izabrao Real za svoj klub, te najljepših žena Clasica, slavnih ljepotica koje prate zvijezde Barce i Reala.

O El Clasicu za Max govori još jedan bivši igrač Reala, Robert Jarni, a jedini Hrvat koji ima više nastupa od Jarnija za reprezentaciju, rekorder Dario Šimić kao kolumnist Maxa stručno je objasnio tajnu Barcelonine dominacije: nogometnu akademiju s 13 mladih selekcija koje na raspolaganju imaju devet vrhunskih terena s rasvjetom, a najbitniji postulat Barcine škole je da barem 70 posto momčadi moraju činiti Katalonci.

Bez Prosinečkog nije mogao ni trener svih trenera Ćiro Blažević. Ćiro u ekskluzivnom intervjuu za Max kaže:

- Robi je moj sin, ali ne mogu prešutjeti: neće uspjeti u Zvezdi! Neće jer Žuti nije trener, zato što se trener ne postaje samo tako što sei bio veliki igrač.

Za novi Max progovorio je nakon duge šutnje Branko Grgić, najuspješniji Hajdukov predsjednik nakon Tita Kirigina. Grgić kaže:

- Uzeo sam Mamiću tri naslova prvaka premda je u džepu imao 25 milijuna kuna više od nas. Sad se Hajduk može samo nadati da će Mamić odstupiti. Tada bi i u Maksimiru nastupio potop.

Mladi Dinamov kapetan Milan Badelj za Max je otkrio svoju nepoznatu stranu: ljubav s djevojkom Martinom, studenticom Glazbene akademije, s kojom planira zajednički život u inozemstvu. Za transfer se sprema i svakodnevno učeći španjolski i talijanski jezik. Jasno je gdje vidi nastavak svoje karijere.

Amerikanac koji je postao Hrvat, Cedevitin motor i novi playmaker hrvatske reprezentacije Dontaye Draper ispričao je za Max priču o odrastanju na opasnim ulicama Baltimorea, gradu s najvećom stopom kriminala u Americi. Draper priznaje:

- Borio sam se za život od svoje osme godine. Kao dječak svakodnevno sam bježao izbjegavajući metke iz jurećih automobila.

Ekskluzivni intervju za Max dao je Superman Dwight Howard, jedna od najvećih zvijezda NBA, najmišićavija svakako. Pamti blisko prijateljstvo s našim centrom Kasunom i poručuje mu: “Mario, vrati se u NBA, čekamo te!”

Mladen Jergović, najveći hrvatski stručnjak za formulu 1, samo za Max detaljno je pojasnio “fenomen Vettel”: kako je njemačko čudo od djeteta postao najmlađi kralj oktanskog cirkusa. A roditelji mu nisu mogli plaćati ni vožnje go-kartom...

Max donosi posebnu vikend-kladionicu, savjete za pametno klađenje, detaljan TV-sportski vodič za sljedeći tjedan, savjete za poker, sportske misice i ljepotice... Maxxximum sporta i zabave!

Komentara 17

HR
hrvatin
18:59 15.04.2011.

Prosinecki,ti blebeces bez veze i glup si.Eto ti sad,uzivaju u beogradu gledajuci kako cetnici likuju dok mi placemo.Fuj na svakog Hrvata koji stupi nogom na to prokleto tlo.

CR
crofra
19:27 15.04.2011.

@hrvatin, o čemu ti baljezgaš? Poput Prosinečkog, ima nas normalnih koji se ne libimo ići u Srbiju. Nekoliko puta sam bila tam i fenomenalno se provela. Možda to ima veze s činjenicom da sam se kretala među normalnim srbima (ima ih dosta, samo šta su budale uvijek glasnije, pa se čini da prevladavaju!), a ne nabrijanim nacionalističkim budalama?

VA
Vatrenko
14:44 15.04.2011.

Ante, Ante, svi smo za te! Svi smo za te i uvijek ce mo biti!!! .... uvijek vjeran!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije