Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija BiH

Prosinečki: Hrvatska nam je pokazala koliko je to važno

07.09.2018.
u 09:45

Sada dolazi ono najvažnije, kvalifikacije i Liga nacija, a u prosincu i ždrijeb za ono što svi očekujemo – Europsko prvenstvo - kaže Prosinečki

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je u Sjevernu Irsku, gdje će danas startati u Ligi nacija, a u skupini s njom je još i Austrija. BiH bi se mogla boriti za prvo mjesto i plasman u viši razred tog natjecanja.

– Sada dolazi ono najvažnije, kvalifikacije i Liga nacija, a u prosincu i ždrijeb za ono što svi očekujemo – Europsko prvenstvo. U svim dosadašnjim utakmicama vidio sam da imamo kvalitete, tako da bi bio neuspjeh da ne odemo na EP – kazao je izbornik BiH Robert Prosinečki i dodao:

– Posebno sam sretan zbog dobre atmosfere koja je u ovom dijelu Balkana jako bitna jer su onda svi maksimalno posvećeni istom cilju. To se vidjelo i na primjeru Hrvatske na Svjetskom prvenstvu – rekao je naš bivši reprezentativac koji je navodno izgladio nesporazum s vratarom Asmirom Begovićem i ustvrdio da sa svim igračima ima izuzetno korektan odnos.

Utakmica u Belfastu igra se u subotu u 15 sati.

https://www.vecernji.hr/sport/izbornik-portugala-zadovoljan-remijem-hrvatska-je-mocna-1268453

Komentara 5

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
10:22 07.09.2018.

Hahahaha.....Balkan.....da sigurno !!

KA
kajinx
14:46 07.09.2018.

Prosinečki legenda! Samo nastavi do uspjeha. Sretno!

VJ
vjekoslavkatalina
10:50 07.09.2018.

..ako ostane trijezan mozda o(p)stanu u skupini lige nacija..a kvalificirat se na EP..e sad tu nije dovoljno da ostanes trijezan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije