Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna robert prosinečki
Povratak na članak

Prosinečki: Elfu ni Furija ne može ništa!

Teško mi je, i Nijemci i Španjolci su mi dragi, njihova igra je trijumf nogometa.

Komentari 4

HO
hotfishlake
13:58 05.07.2010.

prosli put kad sam cital nekaj od prosineckoga tvrdil je da je schildenfeld postao igracina! (u sturmu iz graza nota bene?!); a sad tvrdi da bi ozil sigurno igrao u barceloni?! kraj messija, inieste i xavija?! mozda mali je potencijal za barcu ali reci da bi sigurno igrao pored ove trojice moze samo diego maradona od prije 24 godine....

VL
KA
kajinx
13:57 05.07.2010.

Da promjenim temu na biciklizam. Da li netko (možda Karlo Ledinski) zna zašto Robert Kiserlovski ne vozi za Liquigas na Le Tour de France?

VL
10
101lakeoswego
16:25 05.07.2010.

zoti, kaj si tak zamisljeni, oni koji bi morali biti tak zamisljeni ti su nasmijeseni hehehehehehhe, zuti glavu gore, nek se bune: kmetovi, sluge i robovi, hehehehehehhehe

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:42 05.07.2010.

Misim da Ozil nije bolji od Rakitica. Isto kao sto Klose nije bolji od Olica. Snaga Njemacke je u timskoj igri . Pojedinacno sigurno nisu jaci od Argentine pa ni Spanjolske . Njemci imaju dvije identicne pobjede, protiv Spanjoske cee igrati jednako kao i u proslim utakmicama, pitanje je moze li ih se zaustaviti takticki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.