Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbogatiji izbornici

Prosinečki bi u Azerbajdžanu zarađivao 7,5 puta više od Nike Kovača

Slaven Bilić, Robert Prosinečki
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
31.10.2014.
u 12:21

Ruski izbornik Fabio Capello zarađuje najviše, 9 milijuna eura po godini dana ugovora, a odmah iza njega je Antonio Conte

Robert Prosinečki kandidat je za izbornika Azerbajdžana koji mu nudi 1,5 milijuna eura godišnje. Taj je iznos 7,5 puta veći od onog koji prima hrvatski izbornik Niko Kovač i gotovo sedam puta veći od ugovora koji Safet Sušić ima u BiH.

Ponukan tim podatkom, Goal.com odlučio je istražiti koji izbornici su najbolje plaćeni u svijetu nogometa. Tako listu uglednika koji će se obogatiti na izborničkoj funkciji predvodi Fabio Capello. Ruski izbornik zarađuje najviše, 9 milijuna eura po godini dana ugovora, a odmah iza njega je Antonio Conte. Preuzeo je Italiju nakon SP-a, sa 4,6 milijuna eura probio se na drugo mjesto i za više od milijuna nadmašio svog prethodnika.

Cijelu listu pogledajte na Goalu.

>>Na klupi protiv Hrvatske: Prosinečki preuzima reprezentaciju Azerbajdžana!

Komentara 5

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
14:22 31.10.2014.

sad čekam da ga pohvali netko iz dežele jer krv nije voda kad je istok u pitanju ...haška javi se ...

Avatar gecdra
gecdra
12:48 31.10.2014.

Toliko nebi dobil ni doma u srbiji.

DU
Deleted user
13:14 31.10.2014.

Ajde neka i on nešto zaradi da ne prima premije iz proračuna , poštenjačina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije