Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo vrijedi vidjeti

Prošetali su ih kao djecu na školskom: Niželigaš zabio prvoligašu gol kao iz igrice

Foto: Screenshot
22.10.2018.
u 11:22

Nesvakidašnje lijep momčadski gol je kao strijelac potpisao Ivo Braz.

Nogometaši Sacavenensea završili su ovosezonski nastup u portugalskom kupu (Taça de Portugal) u šesnaestini finala nakon što su u nedjelju poraženi ispred dvije tisuće svojih navijača od Avesa 3:1.

Trećeligaš je daleko snažnijem suparniku pružio sasvim solidan otpor, ali i pred kraj prvog poluvremena zakomplicirano priču pogotkom vrijednim svakog divljenja.

Naime, tek što je Aves poveo golom Diega Gala u 32. minuti, članovi portugalskog trećeligaša su uzvratili remek-djelom koje je na kraju kao strijelac potpisao Ivo Braz (36. minuta).

Vidjet ćete već u snimci i sami, izvrtjeli su domaćini suparnike poput djece na školskom igralištu, ali je oduševljenje domaćih navijača ipak bilo kratkoga vijeka. 

Aves, trenutačno posljednja prvoligaška momčad, je ponovo stigao u vodstvo u 42. minuti (strijelac Derley), pa stavio točku na i u čak sedmoj minuti sudačke nadoknade (Nildo za konačnih 3:1).

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:54 22.10.2018.

Svi smo mi djeca Božja...

MA
Makinja
11:55 22.10.2018.

svaka cast

Avatar rubinet
rubinet
12:20 22.10.2018.

odlično!!! sve čestitke..divota ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije