Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN SLUČAJ

Prošao liječnički i slikao se u dresu Evertona pa 'prevario' klub i potpisao za Tottenham

Foto: Twitter
1/3
25.01.2023.
u 17:30

Danjuma je ove sezone postigao šest pogodaka za Villarreal, a ovo će mu biti povratak u Premier ligu jer je od 2019. do 2021. godine bio član Bournemoutha.

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham Hotspur doveo je na posudbu do kraja sezone nizozemskog krilnog igrača Arnauta Danjumu (25), člana španjolskog Villarreala. Pomalo bizarna priča, jer nogometaš je trebao potpisati za Everton, u kojem je prošao liječnički, ali se u zadnji čas dogodio preokret. 

Danjuma je ove sezone postigao šest pogodaka za Villarreal, a ovo će mu biti povratak u Premier ligu jer je od 2019. do 2021. godine bio član Bournemoutha. Za nizozemsku reprezentaciju odigrao je šest utakmica postigao dva gola, no posljednji poziv dobio je prošle sezone.

Prvi je novi igrač u sastavu Tottenhama u zimskom prijelaznom roku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije