Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PROBLEMI

Lampard dobio otkaz u Evertonu, sukobio se s igračima, klub je predzadnji na tablici

FILE PHOTO: Premier League - Leeds United v Everton
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
23.01.2023.
u 17:23

Na golu je prvi vratar engleske reprezentacije Jordan Pickford, u obrani poznata lica (bivši stoper Barcelone Yerry Mina i još jedan reprezentativac Engleske Conor Coady), dok su vezni red i napad kombinacija iskusnih i talentiranih igrača. Uprava očito smatra kako je Lampardu takav kadar očito bio dovoljan za nešto više, a smjena je imala veze i sa sukobom s nogometašima u svlačionici.

Tri pobjede, šest remija i 11 poraza. Slab učinak Franka Lamparda na klupi Evertona tijekom ligaške sezone rezultirao je 19. pozicijom momčadi na tablici Premier lige pa činjenica da se raspravlja o novom treneru nije iznenadila. Prema informacijama kojima raspolaže The Times, Lampard je sada dobio otkaz. Nakon 20 kola, Toffeesi imaju 15 bodova, koliko i posljednji Southampton Duje Ćalete Cara i Mislava Oršića.

Za pobjedu ne znaju još od 22. listopada prošle godine, kada su s 3:0 porazili Crystal Palace. Odonda do danas, čak šest poraza i dva remija, a Everton je inače poznat po tome da ne štedi kada su u pitanju pojačanja. Tako je, primjerice, ljetos za 35 milijuna eura iz francuskog Lillea stigao veznjak Amadou Onana.

Na golu je prvi vratar engleske reprezentacije Jordan Pickford, u obrani poznata lica (bivši stoper Barcelone Yerry Mina i još jedan reprezentativac Engleske Conor Coady), dok su vezni red i napad kombinacija iskusnih i talentiranih igrača. Uprava očito smatra kako je Lampardu takav kadar očito bio dovoljan za nešto više, a smjena je imala veze i sa sukobom s igračima u svlačionici.

Naime, Everton je prije tjedan dana izgubio s 2:1 upravo od Souhtamptona, nakon čega se Lampard sukobio s nekolicinom svojih nogometaša. Veznjak Abdoulaye Doucoure izbačen je tada iz prve momčadi i morao je trenirati sam. Klub je stao iza trenera, ali ga odlučio razriješiti dužnosti nakon novog poraza kod West Hama (2:0). 

Standings provided by Sofascore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije