Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Dinamo u posljednjim satima prijelaznog roka dovodi bivšeg igrača Rijeke

19.10.2020.
u 20:34

Mišić u Dinamo dolazi na posudbu do ljeta, a onda bi trebao uslijediti otkup njegova ugovora za dva milijuna eura.

Završava i prijelazni rok u našoj ligi. Taj zadnji dan u Dinamu se očekivalo potpisivanje ugovora s dvojicom sjajnih igrača i pojačanja i sve je bilo blizu završetka posla, no onda se sve zakompliciralo.

Naime, Dinamo je želio dovesti dvojicu igrača lisabonskog Sportinga, bivšeg igrača Rijeke i Osijeka koji je zadnju sezonu kao igrač Sportinga proveo na posudbi u PAOK-u, Josipa Mišića te Rafaela Camacha. Mišić će potpisati, dok je transfer Camacha otpao.

Mišić u Dinamo dolazi na posudbu do ljeta, a onda bi trebao uslijediti otkup njegova ugovora za dva milijuna eura. Mišiću je 26 godina, odlično je igrao u PAOK-u u posljednjoj sezoni, pa i godinu prije kada je s tim klubom osvojio grčko prvenstvo i kupa. Dobro ga se sjećamo i iz Rijeke kada je bio važan kotač u momčadi Matjaža Keka, momčadi koja je osvojila kup i prvenstvo. Karakteran, u glavi zdrav dečko i odličan vezni igrač koji će dobro doći Dinamu, pogotovu ako prezimi u Europi (ove sezone ne može igrati u skupini Europske lige), dovoljno mlad da dugo može igrati za plave, pa i ostvariti još koji transfer.

Krilni igrač Rafael Camacho (20), mladi portugalski reprezentativac, također još ove sezone nije igrao za Sporting iako je prošle sezone dosta igrao. Sporting ga je kupio od Liverpoola za pet milijuna eura, igrao je za mlađe momčadi Manchester Cityja i Liverpoola i Dinamo je bio spreman dovesti ga. Opcija je bila posudba na dvije godine, a tada bi otkupna cijena bila osam milijuna eura. I kad je gotovo sve završilo, Sporting je zatražio klauzulu da ga može vratiti već na ljeto. U Dinamu su procijenili da to nije dobro za njih jer bi igraču morali dati veliku plaću i razvijati ga, a onda bi za manje od godinu dana mogli ostati bez njega.

U Dinamu nakon toga nisu imali neko treće rješenje, nisu željeli nekoga dovesti samo zato da bi ga doveli. No, s posudbe vraćaju Marija Ćužea, ofenzivca koji može igrati na oba krila i u napadu. Ćuže je ljetos otišao na posudbu u Lokomotivu, za nju je nastupio osam puta, a sad se vraća kući.     

Ključne riječi

Komentara 6

HR
hrvat123
00:52 20.10.2020.

da je on stvarno kapitalac nebi ga Sporting slao na posudbe, zadrzao bi ga za sebe i igrao bi ili bar bio igrac sa klupe u Sportingu

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:47 19.10.2020.

Šteta. Rafael Camacho mogao je postati prodana duša i nova instant prava hrvatina i zaigrati za HR repku kao prije njega Braziljero Eduardo, Australijero Sumunich, Njemci Kovaci, Švicarac Rakitich i mnogi bosanci i srbijanci uz njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije