Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATI DETALJI
Povratak na članak

Prolazio s 5.0, išao na natjecanja iz fizike i matematike, a danas je heroj Dinama!

– Bruno je ta dva razreda prošao s 5.0 i išao na natjecanja iz fizike i matematike. Nakon dvije godine u Zagreb su mu se preselili i roditelji, u Dubravu. A Bruno je ostao isti kakav je i bio, nikad nas nije zaboravio, uvijek pozdravi, pita trebamo li nešto – kaže Jozo Bandić

Komentari 21

DU
Deleted user
10:38 20.02.2021.

Petković Hercegovac valja zagrepčanima, a Mamić Hercegovac ne valja? Jbg, budala ima svuda. Ja volim Dinamo i sve njegove igrače i trenere tko god da su.

VL
Avatar feudalac
feudalac
10:26 20.02.2021.

Bruno Krasnodarski odigrao je najbolju utakmicu u životu ali on svaku utakmicu ima ovakvih bravura samo je pitanje hoće li ga suigrači popratiti. U njegovoj blizini bi stalno trebao biti, najmanje jedan igrač s kojim bi mogao odigrati dupli pass ili podvaliti neku petu, Majer ili Ivanušec... kada se to uigra nema te obrane koja ne će biti probijena.

VL
MA
Marsi
17:27 20.02.2021.

Napisao sam nedavno za one koji pljuju po Petku; prisjetite se samo koliko udaraca Bruno primi po nogama i glavi na svakoj utakmici.

VL
DU
Deleted user
11:40 20.02.2021.

Bruno!! Naravno da je pokazao svoju raskos, jer protivnicki trener je napravio kardinalnu gresku, koju vise ni jedan trener u Hr lizi ne radi, a to da Bruno moze neometano primiti loptu okrenut licem prema protivnickom golu, Bruno u praviluu ima bar jednog flastera i prvi kontakt s loptom je faul na njemu ili ga 3-4 igraca okruze i u sendvic s njim, tako da me zanima koliku ce slobodu Bruno dobiti u Zagrebu, bas me zanima??!!

VL
NA
navijala
12:52 20.02.2021.

Dosta euforije,uozbilji te se ;Krasnodar je jaka momčad . Od prve minute još jače napasti i postići gol kao i u Krasnodaru. Opasni su ...

VL
MD
mala_domejana
09:54 20.02.2021.

Zašto se ovdje može komentirati a na 5-6 članaka na naslovnici ne može? Zna li tko?

VL
ST
Starotopoljanin
10:09 20.02.2021.

zahvalite bjelici,kada ga je vratio iz italije,da je tamo ostao potonuo bi,i nebi se znalo za njega.bio bi propali talent,a ovako je veliki igrac

VL
GE
geler203
08:16 20.02.2021.

U ovom Zagrebu gdje god u gradskoj firmi zakopaš pronađeš nekakvog Bandića. Bit će da je Zagreb familijarna tvrtka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.