Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plavi u skupinama
Povratak na članak

Prokletstvo zadnjeg kola za Dinamo – nijedna pobjeda!

Plavi su među najboljim klubovima koji iz drugog pretkola kreću u Europu. Nažalost, brzo i završavaju svoj europski put.

Komentari 4

LI
Lisabon
13:41 10.12.2014.

Jacvi se svakako sutra pa da prokomentiramo rezultat Maribor-Schalke!

VL
KU
kublajkhan
17:19 10.12.2014.

dosta više sa tim člancima o prokletstvu i dinamu! prokletstvo na onog novinara tko slijedeći put stavi dinamo i prokletsvo u istu rečenicu. na uši ste nam se popeli s takvim bapskim glupostima

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
14:06 10.12.2014.

Nema spokojnijih navijača nego pravi hrvati jer se več u decembru i poslednjem kolu europskih takmičenja ne trebaju sekirati i opterečivati sa rezultatom jer su vanka ili kak se zavičajsko veli na domoljubnom odmoru.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
13:03 10.12.2014.

Susjedi Slovenci danas 100% navijamo za Dinamo kako bi se pravi hrvati od Europe tradicionalno u decembru oprostili malo manje potišteni, posramljeni i gubitički..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.