Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIŽNA NAGRADA

Proglašen najbolji igrač Premier lige: Dokazao sam da mi je mjesto ovdje

Liverpool Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.04.2018.
u 09:06

- U Chelseaju nisam dobio šansu, pa sam se htio vratiti u Englesku i dokazati se - rekao je Salah.

Mohamed Salah uživa u najboljoj sezoni karijere, za Liverpool je zabio 41 gol u 46 nastupa, od čega 31 u prvenstvu, te je u nedjelju kasno navečer nagrađen kao najbolji igrač Premier lige 2017./18. piše Goal.

Manchester Cityjeva zvijezda Kevin De Bruyne završio je drugi, a Tottenhamov napadač Harry Kane treći. Bila je to 45. dodjela najboljeg igrača Premier lige, a svečanost je održana u Grosvenor House u središtu Londona.

Egipćanin je u Liverpool stigao ljetos za 42 milijuna eura te zablistao! Te nakon što u Chelseaju nije dobio pravu šansu, dokazao je da pripada vrhu.

Izuzev vodećeg trojca, među nominiranima su bili Leroy Sane i David Silva iz Cityja, te Manchester Unitedov golman David de Gea.

Učinak Luisa Suareza iz 2013./14. Salah je već nadmašio, a sad lovi rekordnih 47 golova u sezoni Iana Rusha iz 1983./84.
Egipćanin je i prvi igrač s tri nagrade za igrača mjeseca, sigurno će pokupiti klupske nagrade na kraju sezone, a krajnji je cilj - Liga prvaka. U momčadi sezone Premier lige su Salah, De Bruyne, Kyle Walker, Nicolas Otamendi, Sergio Aguero, Harry Kane, Jan Vertonghen, Christian Eriksen, David De Gea i Marcos Alonso.

A u Chelsea je stigao iz Basela 2014. i morao na posudbe u Fiorentinu i Romu, prije nego što je i trajno prešao u Romu 2016.
- Od prvog dana otkako sam otišao iz Premier lige razmišljam kako moram dokazati da pripadam ovdje. U Chelseaju nisam dobio šansu, pa sam se htio vratiti u Englesku i dokazati se - rekao je Salah.

- Vratio sam se kao drugačija osoba, čovjek, igrač.

Liverpool u utorak ugošćuje Romu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, protiv njegova bivšega kluba.

- Posebno je igrati za klub poput Liverpoola u polufinalu, atmosfera na Anfieldu je čudesna, a uzbuđen sam i što ću igrati protiv prijatelja iz Rome.

Leroy Sane nagrađen je kao najbolji mladi igrač lige, ispred Harryja Kanea i Raheema Sterlinga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije