Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA NA TIJELO

Profesorica tangama osvojila svijet boksa: 'Prodala sam prljave čarape za 500 funti'

Instagram
12.04.2021.
u 12:55

- Upravo sam prodala jednom navijaču iz Velike Britanije prljave čarape za 500 funti.

Australska boksačica Ebanie Bridges izgubila je meč za titulu protiv Shannon Courtenay, ali ne treba potpuno očajavati jer popularnija je nego ikad. I to jer se na vaganju pojavila u podosta izazovnom izdanju.

Naime, stigla je u tangama i skrenula pozornost na sebe, na koju je možda i računala.

- Upravo sam prodala jednom navijaču iz Velike Britanije prljave čarape za 500 funti. Kome treba OnlyFans kad imaš prljave čarape - napisala je na Twitteru boksačica.

Druge boksačice na njenu pojavu ne gledaju baš s previše odobravanja, a jedna je čak javno upitala treba li se ponašati tako izazovno da bi došla do prilike boriti se za svjetsku titulu.

 

 

 

No nisu tange jedino što plijeni pažnju, njeno istesano tijelo i umjetne grudi jedan su od razloga. Zato mnogi jedva čekaju njene mečeve, znaju da uoči njih slijedi vaganje. A na njih dolazi poput bikini modela.

- Umjetne grudi pomažu. Pomaže i uzbudljiv stil borbe, karizma i osobnost. Sport je i zabava, a žaljenje te neće nikamo odvesti. Moj je savjet da pogneš glavu i jače se potrudiš - poručila je svim kritičarima.

Inače, Bridges je profesorica matematike u srednjoj školi i, naravno, učenici su podosta zainteresirani za njene mečeve i karijeru.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
16:17 12.04.2021.

umjetne grudi???? ne hvala. prirodne uvijek na prvom mjestu pa makar i malo da vise ali bar nije plastika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije