Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrani Kostelić

Profesor poliglot: Ivica "špreha deutsch" k'o pravi Nijemac

Keanu Reeves
Foto: Bigpictures
1/2
12.02.2013.
u 14:18

Hrvatski skijaš dao je nakon osvajanja srebra na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu izjavu na njemačkoj jeziku. I to bez najmanjih problema...

Profesor povijesti, profesor gitare, profesor skijanja, no Ivica Kostelić pokazao je da je profesor u još jednoj \"disciplini\" - jezicima. Nakon što je osvojio srebrnu medalju u superkombinaciji na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu, naš je skijaš dao izjavu austrijskoj televiziji Orf na njemačkom jeziku. I to bez najmanjih problema. Ivica \"špreha deutsch\" k\'o pravo Nijemac.

Ključne riječi

Komentara 30

VO
voodooman
16:39 12.02.2013.

Tako špreha i svaki bauštelac !

VA
valter12
18:38 12.02.2013.

kako bi bio spreman ko njemacki vojnik iz 41. ako ne zna njemacki

OB
-obrisani-
16:17 12.02.2013.

Dijana:Ivica "špreha deutsch" k'o pravi Nijemac Svako piskaralo sa fakulteta za ONO i OVO misli da se može rugati rodoljubu i pobjedniku kojem do gležnja nije. Dijana, draj partizanen durh kukuruza laufen und dan di švaben komen und partizanen metarcvancihh v luft špringen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije