Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć djeci

Produljuje se humanitarna aukcija za Rakitićeve kopačke!

Rakitić kopačke
Foto: SPORTO
28.11.2014.
u 17:12

Hrvatski nogometni reprezentativac pridružio se humanitarnoj aukciji SPORTO konferencije kojom će se prikupljati novac za djecu sportaše s poplavljenih područja Hrvatske

Najveća regionalna konferencija o sportskom marketingu, SPORTO (www.sporto.si), koja se i ove godine održala u Portorožu (20.-21. studenog 2014.), ima snažnu humanitarnu notu. Tako se Ivan Rakitić, hrvatski nogometni reprezentativac pridružio humanitarnoj aukciji SPORTO konferencije kojom će se prikupljati novac za mlađe selekcije NK RAŠK iz Rajevog Sela, u poplavljenom području Hrvatske.

Prošlih godina ljubitelji sporta su pomagali licitirajući za dres Lionela Messija, skijašku kacigu Tine Maze, hokejašku palicu Anže Kopitara, sportsku opremu Rogera Federera i košarkašku loptu Los Angeles Lakersa.

Ove godine zaljubljenici u nogomet ponovno dolaze na svoje jer će moći licitirati za Adidas kopačke kakve koristi i Ivan Rakitić. Zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije nesebično se uključio u ovu humanitarnu akciju. Kompletan iznos koji se postigne kao konačan na aukciji ići će za NK RAŠK iz Rajevog Sela, kako bi se pomoglo mlađim selekcijama u poplavljenom području Hrvatske. 

Večernji list, kao medijski pokrovitelj SPORTO konferencije, priključio se ovoj hvalevrijednoj aktivnosti te je ponosan da može uz Ivana Rakitića pomoći u promociji aukcije koja će direktno poboljšati uvjete za sportske aktivnosti najmlađih u poplavama pogođenim područjima.

Mogu li Rakitićeve kopačke nadmašiti prošlogodišnjih 7000 eura, za koliko je kupljena skijaška kaciga Tine Maze? Uključite se i pomozite! Aukcija je produljena do 31.12.2014.

Do danas je Rakitićeva kopačka postigla cijenu od 2000 eura, ali vjerujemo da možemo skupiti i više za mlade nogometaše iz Rajevog Sela!

>>Rakitić darovao svoje kopačke za humanitarnu aukciju

Komentara 5

Avatar Hazl113
Hazl113
15:30 21.11.2014.

Neka da 0,1% svog transfera kao i ostala družina vatrenih. Neka se odreknu zarade za Hrvatsku repku i eto ti velike love za akciju.

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
17:16 28.11.2014.

Velijože ---------------Raketićeve kopačke pokloniti Slovencima!Nema od toga koristi jedino ako se priloži uputa za korištenje!

AN
ano
23:30 25.01.2015.

Nebi mu bilo lose ako vec hoce da ucini neko dobro djelo da uplati koju tisucu eurapoplavljenim podrucijima u slavoniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije