Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK OSIJEK Prijelazni rok (zasad) bez iznenađenja

Prodaja igrača tek u turskoj Antalyji

26.12.2008.
u 17:51

Poslovično slab promet u oba smjera očekuje se i ovog prijelaznog roka u Gradskom vrtu.

Klub je spustio rampu za odlazak mladih nada, ponuda za igrače koji su dobili odriješene ruke u potrazi za novom sredinom, barem zasad, nema, a nakupljena paučina u blagajni uvjetuje kako ni u kategoriji dolazaka ove zime neće biti velikih iznenađenja.

Još dvije prinove
Međutim, nisu svi u klubu na kolektivnom godišnjem odmoru, nešto se ipak i događa, pa je prva od tri očekivane prinove, koliko ih je kao alternativu sadašnjem igračkom kadru tražio šef struke Tomislav Steinbrückner, stigla u Wilsonovu. Za bijelo-plave je, naime, početkom tjedna ugovor na dvije godine potpisao dosadašnji kapetan drugoligaša Suhopolja Ivan Ibriks (21), a koji bi, prema Steinbrücknerovim planovima, trebao biti zamjena Domagoju Vidi na desnom boku.

– Vodimo još razgovora s igračima koji bi bili ne pojačanja već prinove na poziciji lijevog bočnog i u veznom redu – kazao je strateg Osijeka koji je upravo zbog tanke klupe i nedostatka kadra na spomenutim pozicijama tijekom jeseni bio prisiljen igračima “izmišljati” nova mjesta u momčadi.

U kategoriji odlazaka nema novosti i teško da će ih i biti prije odlaska na pripreme u Antalyju, gdje će ove zime istaknuti u izlogu biti igrači koji su već godinama “kralježnica” momčadi – Skender, Smoje i Babić – a kojima na ljeto ističu ugovori i koji su, uostalom, u onim igračkim godinama kada bi vani morali naplatiti svoju karijeru.

– Zasad konkretnih ponuda nema. Pokušali smo transfere riješiti prije Turske, ali očito da nema velikog interesa za naše igrače – kaže Steinbrückner koji je, pak, s druge strane zatrpan upitima za posudbu.

Interes za talente
Prije svih za ekstratalentirane Prijića i Gavrića koji su prošlu jesen imali skromnu minutažu u Gradskom vrtu, te Vrgoča i Šoršu koji su se odlično snašli u Slavoncu iz Starih Perkovaca, odnosno Karlovcu.

– Postoji interes za igrače koje smo spremni poslati na posudbu i za koje bi bilo dobro da odu na kaljenje, ali to je usko vezano za eventualnu prodaju igrača – zaključio je “Štaco”.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije