Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ KLUBA

Procurio e-mail koji je Niko Kovač poslao nakon što je dobio otkaz, evo što piše

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
05.11.2019.
u 08:13

Kovač ovaj e-mail nije poslao igračima nego samo zaposlenicima

Niko Kovač od nedjelje navečer nije trener Bayerna, a presudio mu je neugodni poraz od Eintrachta (5:1). Bivši hrvatski izbornik nakon otkaza poslao je e-mail zaposlenicima Bayerna u kojem je potpisao sebe i brata Roberta koji mu je bio pomoćnik.

Kovač ovaj e-mail nije poslao igračima nego samo zaposlenicima, a što u njemu piše otkrio je njemački Bild.

"Dragi Bayernovi zaposlenici, sigurno ste čuli da više nismo trener/pomoćni trener kluba. Oproštaj s više od 1000 kolega bio bi težak, a želimo i pustiti momčad da se u miru pripremi za dvije bitne utakmice protiv Olympiakosa i Borussije. Zbog toga vam se obraćamo e-mailom.

Hvala vam od srca. Svi ste nas toplo dočekali, uvijek bili tu za nas kad smo trebali pomoć i uvijek nas podržavali. Hvala za sve naše razgovore. Nikad nećemo zaboraviti osvajanje lige, kupa i superkupa. Želimo vam sve najbolje, kao i cijelom klubu. Naravno da ostajemo navijači Bayerna. Sve najbolje i pozdrav."

A na situaciju u klubu još se jednom osvrnuo predsjednik Uli Hoeneß.

– Ne znam što će se dogoditi u idućim tjednima, ali to nam nije ni toliko važno. Moramo se zbrojiti i vidjeti kako dalje – rekao je Hoeneß i dodao:

– Uvijek smo imali dobar odnos s Nikom i odluka o razlazu bila je zajednička. Nema nikakvog prljavog rublja. Danas sam telefonom razgovarao s njim i dobro se osjeća. Čini mi se da mu je golem pritisak pao s leđa.

Ključne riječi

Komentara 47

MI
mirko0410
09:04 05.11.2019.

Ova ekipa jednostavno ne vrijedi koliko misle ljudi u i oko Bayerna. Možda Niko nije top trener i sigurno je imal i grešaka u vođenju ali ova ekipa je minirala i Ancelottija a ako on nije top trener ja ne znam tko je. Dovedena su kao pojačanja koja to nisu ili ne igraju. Pavard iz Stuttgarta koji je ispal u drugu ligu, Hernandez ozljeđen došao a ozljeđen je i sad. Coman ozljeđen cijelu prošlu sezonu a Toliso sigurno nije kapacitet za veliki Bayern. Couthino, zadnju veliku utakmicu je odigral još u Liverpolu prije dvije godine, mislim da ga budu vratili Barci. Uostalom Bayern je nekad bio okosnica njemačke reprezentacije a sad? Sule,(i on ozljeđen) Gnabry? Smješno a Kimich misli da je bolji od Lahma itd, itd. Alaba i Martinez potrošeni a na Mullera i Boatenga nema smisla troštiti rječi. Ostaju samo dva istinska velika a to su Neuer i Lewandovski i nema dalje, a to je za nekaj velikog ipak premalo.

DU
Deleted user
08:31 05.11.2019.

Kao prvo Kovać nije dobio otkaz , a drugo kojih sve priča smo se naslušali o Niki. Niko je svijetsko ime u nogometa, ali činimi se pre dobar čovjek i to pojedini igrači su koristili i nisu odrađivali na terenoeno dogovorene taktike.

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
09:31 05.11.2019.

Pustite vise covjeka na miru, prezvakavati istu temu recikliranim clancima 5 puta dnevno nema smisla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije