Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB POD POVEĆALOM

Procurio iznos za koji najskuplji igrač svijeta može napustiti klub!

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.12.2018.
u 09:31

PSG je navodno pod povećalom Uefe jer će teško ispoštovati financijski fair play, pa se prodaja Brazilca nameće kao moguća opcija.

Brazilac Neymar se sve više povezuje s povratkom u Barcelonu, klub koji je 2017. napustio u rekordnom transferu za 222 milijuna eura.

PSG je navodno pod povećalom Uefe jer će teško ispoštovati financijski fair play, pa se prodaja Brazilca nameće kao moguća opcija.

Hoće li to biti već u siječnju ili sljedeće ljeto, teško je predvidjeti. No, procurila je zanimljiva stavka ugovora koji Neymar ima s PSG-om.

Naime, u ljeto 2020. godine klub može napustiti za 'samo' 160 milijuna eura.

>> Pogledajte i božićni koncert navijača Union Berlina na stadionu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:51 26.12.2018.

Smeće od Igrača i Čovjeka !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije