Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL TIJEKOM LETA

Priveden hrvatski napadač, seksualno je uznemiravao putnicu?

Marko Šimić
Foto: instagram.com/markosimic_77
12.02.2019.
u 18:05

Marko Šimić (31) u mladoj reprezentaciji igrao je s Lovrenom i Perišićem, a sada je nogometna zvijezda u Indoneziji

Želim da se obučeš seksi i takva pjevaš u mojoj spavaćoj sobi, riječi su koje je Marko Šimić (31), nogometaš iz Pakraca koji zadnjih godinu dana igra u Indoneziji gdje je stekao toliku slavu da su ga prozvali azijskim Ronaldom, lani preko Instagrama uputio jednoj od najpopularnijih indonezijskih pjevačica koju na toj društvenoj mreži prati više od 12 milijuna ljudi.

Uživa u prvom posjetu

Njoj je to očito jako zasmetalo pa je njegovu poruku javno objavila i poručila mu: “Nadam se da si iz toga naučio lekciju i da ćeš ubuduće biti bolja osoba”.

Prema pisanju indonezijskih i australskih medija, izgleda da Šimić lekciju nije naučio, barem kako stvari sada stoje, jer ga je prije tri dana privela australska policija zbog sumnji da je u avionu koji je letio s Balija u Sydney seksualno uznemiravao putnicu koja je sjedila do njega.

Je li Šimić to doista učinio ili nije zasad je teško reći jer policija još provodi istragu, ali cijeli slučaj podigao je toliku prašinu da je Šimićevo ime završilo na naslovnicama mnogih tamošnjih medija. U svakom slučaju, nevolje za hrvatskoga nogometaša koji je svoj talent neko vrijeme brusio i u mladoj hrvatskoj reprezentaciji zajedno s Dejanom Lovrenom i Ivanom Perišićem započele su na tom letu u Sydney, gdje je bio sa svojim suigračima iz najpopularnijega indonezijskog kluba Persi Jakarte.

Budući da je putnica seksualno uznemiravanje prijavila osoblju u avionu, Šimića su odmah nakon slijetanja u zračnu luku dočekali policajci i odveli ga u postaju. Nakon nešto više od 24 sata koliko je proveo iza rešetaka, Šimić je u pratnji odvjetnika odveden na sud koji je trebao odlučiti hoće li ga zadržati u pritvoru ili će biti pušten da se brani sa slobode.

Sutkinja je odlučila da ga neće pritvoriti, ali mu je oduzela putovnicu pa ne može napustiti zemlju do idućeg saslušanja koje će se održati u travnju, tako da mu je utakmica zbog koje je doputovao u tu zemlju bila i posljednja koju će idućih nekoliko mjeseci igrati za svoj klub.

– Uživate li u prvom posjetu Australiji? – pitao ga je jedan od brojnih novinara kada je izlazio iz suda, a Šimić mu je kratko uzvratio: – Da, naravno. I potom taksijem otputovao na spomenutu utakmicu, u kojoj je njegov klub pobijeđen s 3:1.

Ima sve što treba i poštuju ga

Ipak, unatoč svemu što mu se dogodilo u proteklih nekoliko dana, čelnici Persija Jakarte ne žele se odreći svog dragulja, a svi odreda tvrde da nisu vidjeli da se Šimić na bilo koji način neprimjereno ponašao prema putnici.

– Živim u najluksuznijem resortu u gradu. Klub mi je sve omogućio, doista pazi na mene. Imam teretanu, bazen, sve što mi treba, jedino moram paziti kad izlazim iz zgrade jer se u sekundi oko mene stvore navijači. Fotografiranje, autogrami, ali su jako pristojni i zaista me poštuju – rekao je “Super Šimić”, kako ga zovu u Indoneziji, u jednom od intervjua prije nekoliko 
mjeseci.    

Komentara 60

IL
ilijan
18:59 12.02.2019.

Danas svaka ženska može muškarca stupati u zatvor i dok se dokaže suprotno. Odležiš u zatvoru i čak možeš izgubiti posao, karijeru. Tko je tu ugrožen?

TH
thu
18:32 12.02.2019.

Večina ženskih bi bila sretna da ih ovaj "maltretira"...

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:27 12.02.2019.

Kako ju tako seksualno zlostavljao sjedeci pored nje. A ona nije mogla za vrijeme leta zamoliti za drugo mjesto. Da sam ja prijavio svaku zenu koja me tako zlostavljala bio bi milioner.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije