Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije 17 godina

Prisjetite se kako je Rapaić šokirao 44 tisuće Brazilaca u Manausu

Milan Rapaić protiv Brazila
Foto: screenshot/youtube
1/2
07.12.2013.
u 15:20

Za domaću momčad tada su igrali poznati igrači poput R. Carlosa, Aldaira, Juninha, F. Conceicaa, Rivalda, Savija...

Hrvatska nogometna reprezentacija sljedećeg će ljeta u Sao Paulu igrati protiv Brazila, zatim protiv Kameruna u Manausu, a onda i protiv Meksika u Recifeu.

A oni koje služi pamćenje sjetit će se da su naši nogometaši već igrali u Manausu. Bilo je to 22. svibnja 1996. godine, mlada reprezentacija igrala je prijateljski susret protiv Brazila. Za domaću momčad tada su igrali poznati igrači poput R. Carlosa, Aldaira, Juninha, F. Conceicaa, Rivalda, Savija...

Naši nogometaši poveli su u 35. minuti, Milan Rapaić zabio je gol Didi i šokirao 44 tisuće gledatelja. Kasnije je Savio zabio za 1:1, a s tim rezultatom utakmica je i završila.

>>Olić: Putovanje u Manaus je teže i od utakmice protiv Brazila

Ključne riječi

Komentara 1

ST
staro topoljanin
15:59 07.12.2013.

neka bude tako i sada,a druga 2 cemo pobjediti ,i evo nas dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije