Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raketa se ne boji

Olić: Putovanje u Manaus je teže i od utakmice protiv Brazila

ivica olić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
07.12.2013.
u 09:58

- Uvijek Brazil ima dobar napad, a sad ima i dobru obranu, izvrsne srednje braniče. Kompletna je to reprezentacija i za mene je prvi favorit SP-a - rekao nam je Olić.

Glas Ivice Olića odavao je raspoženje našeg napadača. Koje nije bilo dobro...

- Dogodilo se baš ono što smo htjeli izbjeći! Ne samo zbog Brazila, nego zbog tog dalekog putovanja u Manaus, to je najgore što nam se moglo dogoditi. No, što je tu je, kako je nama, tako je i drugima i moramo se što prije prilagoditi na uvjete. I ako možemo nešto dobro izvući iz ovoga ždrijeba, onda je to spoznaja da igramo otvorenje, ući ćemo u povijest! I pokušat ćemo odmah napraviti iznenađenje.

Vi ste u Berlinu, na SP 2006., igrali protiv Brazila?

- Da, ušao sam zadnjih 20-ak minuta na teren, izgubili smo 0:1, ali nismo razočarali. Vjerujem da nećemo ni sad razočarati, iako mi se ovaj Brazil čini jači od onoga prije sedam godina. Uvijek Brazil ima dobar napad, a sad ima i dobru obranu, izvrsne srednje braniče. Kompletna je to reprezentacija i za mene je prvi favorit SP-a - rekao nam je Olić.

Ivan Rakitić se ne boji suparnika.

- Možemo proći skupinu! Neće biti lako, međutim ni Kamerun ni Meksiko ne mogu reći da su bolji od nas! A ni Brazilu neće biti lako s nama - kaže Rakitić.

Ognjen Vukojević nije baš bio zadovoljan ždrijebom...

- Nisam sretan što igramo prvu utakmicu s Brazilom. Domaćin je i favorit ne samo naše skupine, nego cijeloga natjecanja. Ne sviđa mi se ova skupina i zbog dalekih putovanja, ali vjerujem da će HNS izabrati kvalitetan kamp u kojem ćemo se adekvatno pripremiti za teške utakmice. Nije, dakle, idealno, ali imamo šanse, nema predaje - kaže Ogi.

>>Izbornik Meksika: Hrvatska je europski Brazil!

>>Meksiko, Hrvatska i Kamerun imaju podjednake reprezentacije

>>Otvaranje iz snova: Brazilci su zadovoljni ždrijebom

Komentara 4

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
11:17 07.12.2013.

Nije mi jasno zasto Olic agonizira zbog tog putovanja u Manaus. Kao da ga ceka putovanje na Mars! Ako se ne zeli vratiti pognute glave u Hrvatsku, bolje bi mu bilo da se fokusira na protivnike u skupini a ne na gradove u kojima ce se utakmice igrati.

Avatar Scheweningen
Scheweningen
11:26 07.12.2013.

Bas tako. Sada se trebaju na put koncentrirati a ne na protivnike.

Avatar EU Bošnjak
EU Bošnjak
14:21 07.12.2013.

ako ste ikada bili u manausu imali bi razloga za zabrinutost. englezi na primjer samo o tome pricaju kad su vidjeli zrijeb, jer ce igrati protiva talijana tamo. razlika je sto je njima omoguceno da igraju u kasnom terminu, 9 sati, a vi cete igrati u 3 popodne, na najvecoj tropskoj vrucini od 36-38 i zasicenju zraka. vlagom od 98%. to je isto kao igranje u sauni. englzi igraju prvu utakmicu tamo, pa mogu doci ranije i aklimatizirati se, vi igrate drugu, znaci poslije brazila letite tamo mozda dan ili dva prije utakmice. to ce biti sok za organizam. bijeli covjek to tesko podnosi kako god da je spreman fizicki. sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije