Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad Mandžo ode u Rusiju

Primorac doveden da popuni broj, Mandžo blizu Rusije

Mario Mandžukić
Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
11.02.2010.
u 20:16

Nazire se pozadina iznenadnoga dolaska osječkoga centarfora Karla Primorca u Dinamo. On je, naime, tu samo da popuni broj napadača i drži “našpananoga” Čeha Slepičku budući da se prva Dinamova špica Mario Mandžukić uskoro seli u Rusiju.

Sada niti on više ne postavlja uvjet da ga Mamić proda u Bundesligu, jer bi čekajući ponudu iz jakoga njemačkoga kluba mogao u Dinamu dočekati – mirovinu. Mandžo je sada spreman uzeti bilo što, a šuška se da se radi na transferu snova, u momčad ruskoga prvaka Rubina iz Kazanja, koji traži napadača.

Oproštajna u Turskoj

Čini se da će Mandžukić na pripremama u Turskoj ipak odigrati oproštajnu utakmicu za Dinamo, a čak i ako se s plavima vrati u Zagreb, u Rusiju ima vremena otići do ožujka, kada se zaključuje prijelazni rok.

Tako Primorčev angažman ipak dobiva nekakav smisao, iako je taj igrač po ubojitosti u rangu Tadića, Papadopoulosa ili Sivonjića. Ako Karlo i ne ispuni očekivanja, Mamić taj posao može svrstati i pod humanitarnu djelatnost, jer uzeo je igrača bez kluba i dao mu plaću.

Teško je dokučiti od kojega je osječkoga pojačanja u posljednjih pet godina Dinamo imao manje koristi. Neka se Primorac time ne obeshrabri, ali dužni smo ga upozoriti kakvu su mu hipoteku u Maksimiru ostavili bivši igrači iz Gradskoga vrta. Ona mu možda ubrizga dodatni motiv.

Kasalo najsrčaniji

Posljednji Osijekov igrač koji je obilaznim putem (Leverkusen) došao u Maksimir bio je Josip Tadić. Dinamu je ostavio 19 golova u 50 nastupa, a na kraju dvoipogodišnjeg boravka u Maksimiru navijači su ga ismijavali, pa je, razočaran, u tišini otišao u Grenoble. Ništa bolje nije prošao ni Tomislav Mikulić, kao ni prije Ljubojević i Pranjić.

Najupečatljiviji Osječanin u Dinamu bio je Igor Cvitanović, najsrčaniji Vlado Kasalo, a najveće ime Davor Šuker. No, iza njega su ostala samo 34 gola u tri sezone, niti jedan trofej i europski nastupi samo u kratkim rukavima.

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:38 11.02.2010.

Aaaaaaaaa...Goran Vlaovic!Njega ste zaboravili!

OB
-obrisani-
05:30 12.02.2010.

odbacen kao stara carapa a pricalo se o njemu da je utegnutiji od haltera .

MA
marzi222
22:16 11.02.2010.

Pa nije Vlaović iz Osijeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije