Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti kiša

Prijeti Šahtar, ali prijeti i Zoran: Vakula izdao važno upozorenje uoči utakmice

Zoran Vakula
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
06.11.2019.
u 13:00

Ne smije se isključiti ni mogućnost i poneke litre po četvornome metru, pa i u obliku pljuskova, napomenuo je Vakula

Premda je u Zagrebu trenutačno sunčano, HRT-ov meteorolog Zoran Vakula upozorio je navijače Dinama da bi im večeras bilo mudro sa sobom ponijeti kabanice. 

Štoviše, vjerojatnost je velika - po subjektivnoj procjeni i veća od 80% – i to najveća za malo kiše, ali ne smije se isključiti ni mogućnost i poneke litre po četvornome metru, pa i u obliku pljuskova.

Naravno, to još ne znači sigurno kišu, ali će opreznijima biti dovoljno da na stadion ponesu kabanice ili manje kišobrane. 

– Mnogi ljubitelji nogometa večeras se nadaju kiši, ali ne s neba, već golova. No, i ona iz oblaka prijeti pa je dobro imati kabanice, a zbog dugotrajnog sjedanja i toplije jakne. Na početku se nemojte iznenaditi ni mogućoj magli – upozorio je Vakula. 

Temperature zraka do ponoći će se vjerojatno spustiti do 10°C.

Ključne riječi

Komentara 4

PO
Porta
13:16 06.11.2019.

6 kuna kabanice u Šumoopskrbi .Svetice .Zaštitri uzimaju kišobrane.Pažnja.U komandnom centru slušaju Vakulu i vrijeme programiraju uvijek suprotno.

GI
Gips
15:37 06.11.2019.

Ako je on tako reko, večeras će sjat sunce nakon sumraka

AN
AnteizmalogZGa
13:35 06.11.2019.

Ovaj Vakula je sam sebi najveća pljuska...hoću reći pljusak. Nije njemu lako!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije