Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremite se za spektakl

Evo gdje večeras možete gledati dvoboj Dinama i Šahtara, prijenos ide u niz zemalja

Trening Dinama uoči Šahtara
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
06.11.2019.
u 07:00

Kamere Hrvatske radiotelevizije uključit će se na Maksimir koju minutu uoči početka utakmice

Nogometaši Dinama večeras (21 sat) će na krcatom Maksimiru nastojati nastaviti niz odličnih predstava u Ligi prvaka. Pobijede li Šahtar, a k tome Manchester City na gostovanju svlada Atalantu, Modri će se naći na samo koračić od plasmana u osminu finala i jasno je da će to gotovo čitava država htjeti pogledati.

Dobra vijest glasi da neće biti potrebe za lutanjem po programima jer prava na prijenos ima HRT 2, a kome će biti do uvodne emisije i riječi stručnjaka u studiju, uz televizor će se moći smjestiti već od 20 sati. 

Kamere Hrvatske radiotelevizije uključit će se na Maksimir, naravno, koju minutu uoči početka dvoboja, a u izravnom prijenosu će moći uživati i slovenski gledatelji jer će sliku preuzeti tamošnji SportKlub 3.

Dvoboj će prenositi i pojedine europske satelitske postaje, ali za gledatelje u Lijepoj našoj to nije tako važno.

CMore (Fin), COSMOTE Sport, DAZN Deutsch, Eleven Sports (Por), Futbol, O2 TV Fotbal, O2 TV Sport 6, Polsat Sport Premium 6, Proximus, RMC Sport, SportKlub (Slo), Viaplay (Dan), Viaplay (Nor), Viaplay (Šve), Viasat Hockey (Fin), Viasat Hockey (Šve).

 

 

Komentara 1

KT
KTM
07:23 06.11.2019.

Opet.Bio sam 100% siguran da bu opet ovaj naslov.Pošto je SRIJEDA gledal bum na HTVju ,a u slučaju utorka imam internet i sve ostalo kaj ide uz njega(računalo,kablove,ruter,miš itd).Čak imam i kafe bar u ulici koj ima utakmicu od prvee pa do devedesete+ minute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije