Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Prijeti novi kaos, policija ne želi osiguravati derbi Zvezde i Partizana

srpska policija
AFP
15.10.2010.
u 10:16

Beogradski policajci najavili su da neće osiguravati najveći srbijanski nogometni derbi između Crvene Zvezde i Partizana 23. listopada na Marakani ako im ne budu ispunili zahtjeve, piše Press.

Čuvari reda na beogradskim ulicama žele povećanje plaća, plaćanje prekovremenog rada i nabavu bolje opreme. Ako policajci ustraju u svojim zahtjevima, utakmica se neće igrati. Kako Press doznaje, policajci koji su bili angažirani oko osiguranja Parade ponosa, prošlog vikenda u Beogradu, dobili su dnevnicu od 40 kuna (400 dinara) za sve što su pretrpjeli toga dana.

Još uvijek jedna od glavnih tema su neredi srbijanskih navijača u Genovi. Vođa huligana Ivan Bogdanov ispričao se Talijanima zbog nereda na stadionu. Zvijer, kako su ga nazvali talijanski mediji, izjavio je da nikada nije želio uništavati Italiju, jer je jako voli i da je predivna. Bogdanov je istaknuo da je to bio protest protiv Nogomenog saveza Srbije.

Ivan Bogdanov tijekom dana trebao bi biti izveden pred sud, a prijeti mu kazna od dvije godine zatvora. Nakon presude bit će deportiran u Srbiju.

Kako piše internetski portal B92, izvori iz Nyona tvrde da špekulacije oko izbacivanja srbijanske reprezentacije iz kvalifikacija za EP 2012. nemaju osnove jer je Uefina Disciplinska komisija neovisno tijelo. Reprezentacija bi mogla biti kažnjena s igranjem najmanje tri do pet utakmica izvan Srbije bez gledatelja. Bilo bi i dodatnih uvjetnih kazni.

Susret u Genovi bit će registriran pobjedom Talijana sa 3:0. No, Uefa neće imati milosti ni prema Nogometnom savezu Italije. Kakvu će kaznu oni dobiti, ovisi o kazni za Srbiju.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Topgen
Topgen
11:16 15.10.2010.

Dobro je 40 kuna. Moze skoro popit tri Ozujska...

Avatar klimavi
klimavi
11:36 15.10.2010.

sretno ljudi...nema ovo smisla ...nogomet ne bi trebao ovako na ljude utjecati...

OB
-obrisani-
00:05 16.10.2010.

------->beli444a3 Nitko ne spori da i u Hrvatskoj ima huligana i anarhista Razlika je jedino u tome što Srbija ima 2 puta više stanovnika a 18 puta više huligana i divljaka Omjer je u pitanju brale, OMJER

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije