Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRENUO PRIČU

Prije točno 10 godina: Navijači Modrića proglasili najgorim pojačanjem lige

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/4
31.12.2022.
u 16:46

- Real Madrid platio je 45 milijuna eura za Modrića, kvalitetnog igrača u Premier ligi koji se na Euru 2012. 'hrvao' protiv Španjolske. Četiri mjeseca nakon dolaska u Madrid, Hrvat nikako nije opravdao očekivanja - pisala je tada Marca.

Luka Modrić (37) jedan je od najboljih, ako ne i najbolji vezni igrač svih vremena. Kapetan hrvatske reprezentacije i dugogodišnji prvotimac Real Madrida već deset godina igra u prijestolnici Španjolske, a upravo je toliko vremena prošlo otkako ga je Marca na Silvestrovo 2012. prema izboru svojih čitatelja proglasila najgorim pojačanjem La Lige. 

Fijasko godine, kako su naveli, bilo je dovođenje Modrića na Bernabeu. Gori je bio čak i od Alexa Songa, koji je nikako nije snašao u Barceloni. Najvećim pojačanjem proglašen je Barcin Jordi Alba, koji dan danas nosi dres kluba s Nou Campa. 

- Real Madrid platio je 45 milijuna eura za Modrića, kvalitetnog igrača u Premier ligi koji se na Euru 2012. 'hrvao' protiv Španjolske. Četiri mjeseca nakon dolaska u Madrid, Hrvat nikako nije opravdao očekivanja. Izabran je kao najgori potpis godine s 32,2% glasova - napisali su tada.

Madrid Spain; 09.03,2022.- Real Madrid vs. Paris Saint-Germain in the Champions League football match in the round of 16 held at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid. Real Madrid player Luka Modric and Rodrygo celebrate their victory PSG player Final score 3-1 Goals of Real Madrid Karim Benzema 61_76_and 78_ PSG goal Kylian Mbappe 39_
Foto: Juan Carlos Rojas

Modrić je odonda do danas postao neizostavan dio ekipe, jedan od kapetana i osvojio nebrojena odličja, a kruna karijere, uz uspjehe s vatrenima, bilo je osvajanje Zlatne lopte 2018. godine.

>> Dalić: Vraćali smo se kao gubitnici iz Rusije, a sada smo se vraćali ko pobjednici

 

Komentara 1

OL
olujasviholuja2
17:09 31.12.2022.

Hajde još pišite protiv Luke, sutra ću biti protiv Lovrena i Dalića, niikako ne možete preboljeti domoljublje hrvatskih reprezentivaca, ne samo u nogometu i u svim sportovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije