Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA NAŠA
Povratak na članak

Prije su 'bježali' van, a sada su Hrvati shvatili da im domovina pruža sve što trebaju

Od vodeća četiri kluba samo je Hajduk trebao u inozemstvo. Naši klubovi na pripremama u Istri uglavnom će igrati protiv slovenskih klubova

Komentari 2

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
04:33 12.01.2022.

Postovani novinaru,i dans bi nasi isli na pripreme u Spanjolsku,Sloveniju,Cile....ali su dosla druga vremena,ni jedan igrac ako je pozitivan na koronu-test,nemoze u da se iskrca u zracnoj luci tih zemalja,tako dabi nasih 70% nogometsa ostalo doma izvan treninga,ovako niko ih ne testira,,ako treniraju na Hrvatskim terenima.

VL
RA
radolizem
02:20 12.01.2022.

Sve to je bilo prije korone. Danas, Španjolska, Italija, Portugal, Turska imaju puno strože epidemiološke mjere za klubove nego što ima Hrvatska. Talijani traže negativac PCR za ulaz u zemlju, a onda ih kasnije sva 2 dana testiraju. Dakle, samo su strože epidemiološke mjere razlog da nisu išli u ove zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.