Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maradona o novom izborniku

Prijatelju, ti reprezentaciju možeš voditi samo na SP-u u motociklizmu

maradona
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.11.2018.
u 08:09

'Mali zeleni' ne skriva želju dovesti najbržeg čovjeka na svijetu Usaina Bolta

Diegu Maradoni napokon je krenulo. Argentinska nogometna legenda u nekoliko mjeseci preporodila je meksičkog drugoligaša Doradosa iz Culiacana i njegova se momčad sada bori za elitni razred.

Apetiti su mu porasli i ne skriva želju dovesti najbržeg čovjeka na svijetu Usaina Bolta. Jamajčanski sprinter nakon atletske karijere želi se okušati i u nogometu.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Bio je na probi u dortmundskoj Borussiji, norveškom Stromsgodsetu, Sundownsu iz JAR-a, a blizu prvog profesionalnog ugovora bio je u Central Coast Marinersima.

No, Usainu Boltu ponuda  australskog kluba nije bila dovoljna. Maradona je navodno već razgovarao s Jamajčaninom, no vrijeme će pokazati hoće li doći do njihove suradnje. 

U međuvremenu se 'mali zeleni' obrušio na argentinski nogometni savez i na novog izbornika Lionela Scalonija.

– U Argentini imamo nekog novog dečka Scalonija. Nije njegova krivica što se tu nalazi, on je samo kao istureni pješak u šahu. Problem je što od sebe želi napraviti trenera i onda će reći kako želi voditi reprezentaciju na SP – rekao Maradona i dodao:

– Ne, prijatelju, ti Argentinu možeš voditi samo na Svjetsko prvenstvo  u motociklizmu.

maradona
1/13

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:13 23.11.2018.

narkoman

FR
franjo
22:32 23.11.2018.

Koja budala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije