Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor oko stadiona

Opći kaos nakon trećeligaškog derbija, ozlijeđeno čak 17 policajaca

All Boys - Atalanta
Foto: Screenshot
22.11.2018.
u 08:36

Policajci su navijačima uzvratili gumenim mecima, a troje je nasilnika uhićeno

Dvoboj dvaju argentinskih trećeligaških momčadi, All Boysa i Atletico Atalante, završio je kaotičnim scenama u Floresti, jednoj od četvrti Buenos Airesa. Naime, domaći su navijači u srijedu teško prihvatili 3:2 poraz od rivala, pa su se sukobili s policajcima koji su radili na osiguranju.

Kako prenose tamošnji mediji, ozlijedili su ih čak sedamnaest, a u neposrednoj blizini stadiona je pričinjena i znatna materijalna šteta.

Nervoza je počela tek što je sudac dao znak za svršetak utakmice, a nasilje je inicirala želja gostujućih igrača da važnu pobjedu proslave ispred malobrojnih prijatelja kluba. 

Tada su se domaći navijači pokušali s njima sukobiti, a svoje su frustracije prenijeli izvan stadiona. Policajci su im uzvratili gumenim mecima, a samo je troje nasilnika uhićeno. 

Igrači i uprava Atalante su zbog vlastite sigurnosti neko vrijeme zadržani u klupskim prostorijama All Boysa, ali su naposljetku na Twitteru potvrdili da su sigurno stigli kućama nakon izuzetno važne i dramatične pobjede.

Atalanta je, činilo se, u 88. minuti u rukama imala siguran trijumf kada je Lucas Gabriel Modesto zabio za 3:0 vodstvo, međutim u preostalih nekoliko minuta je Lucas Nicchiarelli s dva pogotka za domaćine dvoboj odveo u neizvjesnu završnicu. 

Gosti su se zahvaljujući tri boda popeli na drugo mjesto Primere B Metropolitane, dok su All Boysi ostali na četvrtom.

Komentara 1

Avatar navijač
navijač
09:40 22.11.2018.

Tako se to radi a ne kad 100. policajaca rastjera 10, ak tisuća demonstranata. Kad se pritisnu , bježe i oni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije