Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO - RIJEKA

Prihod od ulaznica sa subotnjeg derbija ide za Emu Colner

Dinamo Belupo
Daniel Kasap/Pixsell
09.04.2014.
u 11:23

Utakmica Dinamo - Rijeka humanitarnog je karaktera i igrat će se za osmogodišnju djevojčicu Emu Colner koja boluje od cistične fibroze.

Nadolazeća utakmica 30. kola MAXtv Prve lige s Rijekom, u subotu 12. travnja u 15 sati neće biti samo zanimljiv nogometni derbi već će imati i jednu posebnu svrhu. Naime, utakmica Dinamo - Rijeka humanitarnog je karaktera i igrat će se za osmogodišnju djevojčicu Emu Colner koja boluje od cistične fibroze.

Nasljedna bolest Emi uzrokuje brojne probleme i težak život, a kako bi joj se olakšalo zdravstveno stanje potrebno je kupiti skupi Vest aparat koji jedini u svijetu pouzdano omogućuje čišćenje dišnih puteva. Upravo iz tog razloga Dinamo je odlučio veliku utakmicu s Rijekom posvetiti Emi, a zarada od prodanih ulaznica ići će za kupovinu potrebnog aparata. Svi navijači kupovinom ulaznice i dolaskom na utakmicu s Rijekom sudjeluju u humanitarnoj akciji, a GNK Dinamo od srca zahvaljuje svima koji će s klubom na ovaj način pomoći Emi! Naravno, malena Ema i njezina obitelj će biti naši posebni gosti na utakmici.

 S obzirom na humanitarni karakter derbi utakmice, cijene za susret iznose 10 kuna Sjever, 30 kuna Istok i 50 kuna Zapad. Malena će Ema  u pratnji obitelji prisustvovati velikom derbiju Dinamo - Rijeka, a igrači će prije utakmice na teren izaći u posebnim humanitarnim majicama kako bi dodatno upoznali navijače s borbom koju Ema prolazi.

Pretprodaja ulaznica za derbi Dinamo - Rijeka počinje u petak, 11. travnja u 10 sati na blagajni Zapad, a ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, u subotu 12. travnja. Također, članovi kluba (ukoliko još nisu) mogu iskoristiti pogodnost besplatnih utakmica, dok vlasnici godišnjih ulaznica ne trebaju posebno kupovati ulaznice za ovu humanitarnu utakmicu. Ipak, svi zainteresirani mogu uplatiti novčani iznos za Emu na broj računa HR 77236 00003116121947.

>> Rukometaši privatno skupili 32.000 kuna za Emu

Ključne riječi

Komentara 5

RP
rade.pranjic
14:31 09.04.2014.

Svaka cast Mamicu I Dinamu , kao I Rijeci. Jos jednom su pokazali svoje veliko ljudsko srce. Hoce li crveni ulicari bojkotirati I tu utakmicu I ponovo praviti nerede.

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
15:12 09.04.2014.

bravo, svaka čast i podrška! bilo bi lijepo da se bar taj dan zakopaju ratne sjekire između suprotstavljenih strana i da što više navijača i skupina dođe i sportski navija

GA
gadimise
11:40 09.04.2014.

svi na istok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije