Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK AKCIJE

Nakon Ane Begić Tahiri kapetan Medvjeda povjerit će čitanje priča Jadranki Đokić

Ana Begić Tahiri
Medveščak
03.10.2015.
u 12:30

U Kids corneru u prvoj pauzi susreta koji započinje u 17:30 sati Medveščak će još jednom uz pomoć HNK podsjetiti na UNICEF-ovu akciju „Čitaj mi“, a tom prigodom će Jadranka Đokić svim mališanima čitati priču Crvenkapica.

U nastavku suradnje Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i KHL Medveščaka, uzimajući u obzir važnost edukacije i pružanja pažnje djeci, glumica Jadranka Đokić sudjelovat će u akciji čitanja priča djeci u prvoj pauzi utakmice Medveščaka i Salavat Julajeva u nedjelju, 04. listopada u Domu sportova.

U Kids corneru u prvoj pauzi susreta koji započinje u 17:30 sati Medveščak će još jednom uz pomoć HNK podsjetiti na UNICEF-ovu akciju „Čitaj mi“, a tom prigodom će Jadranka Đokić svim mališanima čitati priču Crvenkapica.

- Družiti se s djecom, biti tamo za njih i čitati im je iznimno važno. Nažalost zbog poslovnih obveza ne stignem čitati svojoj maloj nećakinji koliko bih željela i to me čini tužnom. Baš zato će mi biti veliko veselje poigrati se s djecom i zajedno s njima pročitati Crvenkapicu - rekla je gđa. Đokić.

Kapetan Mike Glumac trenutno je zauzet postizanjem pogodaka i vođenjem momčadi do novih pobjeda pa je ovaj iznimno ozbiljan zadatak nakon što ga je Ane Begić Tahiri odlično odradila, povjerio još jednoj glumici predstave „Mi smo kraljevi, a ne ljudi“ koja se trenutno izvodi na sceni Travno.

O novoj predstavi Matije Ferlina koja razvija jedinstven, intrigantan i autentičan kazališni jezik, posjeduje precizan i osećajan pristup odrasloj, ali i mladoj publici te se odnosi prema djeci bez dociranja i izostavlja moraliziranje, kritičari su imali samo riječi hvale. Gđa. Đokić nada se da će ova suradnja HNK i Medveščaka doprinijeti i većem odazivu gledatelja u kazalište:

- Nadam se da će iz naše suradnje doći do još većeg interesa sportske publike za kazalište te da će, kako s veseljem idu na utakmice, doći pogledati i predstave na daskama koje život znače.

>> Medveščak srušio i Metalurg, svi hvale trenera Dwyera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije