Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI BEZ TRENERA
Povratak na članak

Priča oko Kopića i Štimca pokazuje kakav kaos vlada u Hajduku

Komentari 17

OV
Ovozemaljski
10:40 06.09.2018.

Smijenili Kosa, pa Kopića, istukli Memolu i Futcasa, napravili svastiku, prekinuli utakmicu sa bakljadom protiv Italije u Italiji, protiv Češke na Euru, pucali u Mamića, udarili Mamića šakom u glavu,.vikali Janici da je sve i svašta, zaratili sa svima, hrpica od 200 huligana sramoti cijelu državu i da ne postoji nitko i ništa u ovoj zemlji da im stane na rep. Treba pitati izvršnu vlast kada misle isušit tu močvaru i lokalnu vlast do kada misle dopuštati taj teror nad Hajdukom!

VL
AR
Artukovic
11:06 06.09.2018.

Cuj to....Torcida im donjela dokaz da se sastao sa Štimcem.Sad ce Torcida odlucivsti ko ce sa kim kavu popiti.Uzas

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:54 06.09.2018.

Ovo s hajdukom je super zabavno, svakih 5 minuta nova afera. Čini se da su dostigli i severinu..

VL
LI
lika64
11:39 06.09.2018.

U svojih 50 navijačkih godina za bilu boju mogu samo reći da je jadno i žalosno. Žalosno da ulica zbog gluposti smjeni predsjednika, a zbog kave trenera. Meni nitko i nikada neće zabraniti s kim ću se družiti privatno. A Igor Štimac je sve ispravno rekao na svom fb profilu. Ovoj ludosti udruge NH i Torcide treba stati na kraj i prodati klub JEDNOM vlasniku koji će znati što s Hajdukom. Ovo dalje više ne vodi ničemu i nikamo osim sve većem dnu. I ako Torcida uživa u svom navijanju i za to dobiva aplauz, ja bih još više uživao da je Hajduk prvak, da igra Ligu prvaka. A od navijanja i borbe za opstanak ove godine meni gušt gledati Hajduka nije. Hajduk će živjeti i nakon gašenja udruge NH i nakon sadašnje Torcide, ali će isto tako za anale ostati zapisane godine bez trofeja. Zašto je to tako, udruga NH to zna, ali i znaju iskreni navijači Hajduka koji ovo bezakonje NE podržavaju već traže borbu za pehare. HŽV

VL
DU
Deleted user
11:55 06.09.2018.

toooo na dobrom ste putu, jos godina dvije i stabilan drugoligas

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:04 06.09.2018.

mislim da je vrijeme da se vijesti o i oko hajduka počnu objavljivati u rubrikama koje inače pokrivaju severinu, lidiju, soraju... treba se kladiti na rudeš, nek razbiju ovu skupinu djecu jogurt revolucije! u hajduku je veliki problem, igra ne postoji, odnosi loši, financije idu kraju, i samo je pitanje kojeg će dana u hajduku početi navlačiti zastore. poljud ionak nije hajdukovo vlasništvo. hajduk ima stari plac, i to je pitanje u kakvom vlasništvu, i to je sve. ekipa iz nh i torcide je na vrhuncu moći, jer njih par dođe u hajduk i pokaže slikicu trenera na zamrljanom ekranu xperie, i predsjednik kluba smijeni trenera... smeta vam štimac? on koji vam realno u lice baci sve što vas ide? kako već vas tek smetati u drugoj ligi, ako budete imali sreće pa samo ispadnete iz prve u drugu, jer bi lako završiti mogli i u nekoj jačoj županijskoj. molite boga da dinamo ostvari neki rezultat u uefa ligi, da se i vi okoristite. jer vaša liga polako postaje fk bijeljina.

VL
AO
ante.oreskovic75
11:42 06.09.2018.

Kad god su hajduci bili u govnima. posve su se oslanjali na jatake!Sada ipak nešto mora učiniti Split jer idu iz problema u problem,sramotno za njih i nekadašnji ugled!Možda da postave za trenera Pernara on o nogometu i redu u klubu zna sve kao i sadašnja uprava.

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:27 06.09.2018.

"Kopić izgubio autoritet kod igrača"...... trećerazredni igrači ne bi smjeli uopće odlučivati o šefu struke...

VL
Avatar Obama
Obama
11:30 06.09.2018.

Gradonačelnik Splita je najveći krivac za stanje u Hajduku jer je većinski vlasnik, te za par glasova na izborima, prepustio vođenje kluba samo jednom dijelu "navijača".

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
12:04 06.09.2018.

Nedaj se Hajduče i ostaješ zauvijek najvoljeniji klub bivše Juge jer si imao u sebi jugoslovenske srce, dušu i energiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.