Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUIS IBANEZ

Prevodio Cufreu pa ga izbacio iz udarnog sastava

Ibanez Cufre
Sanjin Strukić/Pixsell
26.11.2009.
u 14:53

Dinamov lijevi bek dugo je bio ozlijeđen. U vatru ga je Jurčić bacio u Kup utakmici protiv Pomorca gdje je Argentinac pokazao odličnu formu.

Radijski komentator u Kostreni čudio se Luisu Ibanezu. Kako s tom visinom ima toliko jak udarac. Sa 170 centimetara visine doista ima top u nogama. A zbog borbenosti je postao ljubimac navijača Dinama. Dugo je zbog ozljede bio u drugom planu, pa su plavi doveli Glavinu pa slavnog Cufrea. A danas je Lučo Ibanez opet među 11.

Anderlecht pa "oni drugi"

- Ušao sam u pravu formu, još se malo strpite i bit ću na maksimumu – pričao je Ibanez nakon 2:0 pobjede plavih u Kostreni, protiv Pomorca bio je najbolji plavi pojedinac.

Na redu je Istra, a onda put u Bruxelles.

- Nema puno mudrovanja, moramo dobiti Anderlecht, a onda i onaj drugi klub (nije se mogao sjetiti Timisoare, nap. a.).

Ibanez se očito udomaćio u Hrvatskoj, odlično je naučio hrvatski.

- Naučio sam s profesoricom, ali najviše zbog djevojke koja je iz Hrvatske. Svaki dan me kod kuće uči, još se malo mučim, ali napredujem.

No, sad je i u plavoj svlačionici postao prevoditelj.

- Nakon Prpe (David, bivši prevoditelj u Dinamu, nap. a.) sad sam ja prevoditelj, trener mi kaže što Cufre i Calello trebaju raditi, pa im ja to prevedem na španjolski.

S djevojkom u Argentinu

Hm, tko zna kako je prevodio Cufreu da je ovaj izletio iz prve momčadi i ostavio prostor baš Ibanezu.

Do svoje Argentine skoknut će kad bude vremena, planira po prvi put tamo povesti i djevojku. A u kvalifikacijama za SP preznojavao se gledajući Argentinu.

- Nije Maradona tako loš izbornik, tamo je drugi problem. U momčadi je puno zvijezda, previše igrača koji za sebe misle da su najbolji na svijetu, Messi, Tevez, Aguerro... Ma Argentina bi mogla i do finala SP-a, sve bi bilo drukčije da igra Riquelme. On je Bog, nažalost posvađao se s Maradonom.

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:58 26.11.2009.

A kako bi se tek radijski komentator čudio Robertu Carlosu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije