Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon sezone

Njoj nije hladno na snijegu: uspješna sportašica pokazala grudi

Bethanie Mattek-Sands
Foto: Instagram/Bethanie Mattek-Sands/Reuters/Pixsell
02.12.2019.
u 18:35

I dok je većina  njezinih kolegica na odmor otišla u toplije krajeve, simpatična Amerikanka je odlučila slobodno vrijeme iskoristiti za posjet nacionalnom parku Yellowstone

Jedna od najboljih tenisačica u parovima Bethanie Mattek-Sands (34), koja je osvojila devet naslova na Grand Slam turnirima, puni baterije nakon naporne sezone.

I dok je većina  njezinih kolegica na odmor otišla u toplije krajeve, simpatična Amerikanka je odlučila slobodno vrijeme iskoristiti za posjet nacionalnom parku Yellowstone.

U Boiling Riveru učinila je hrabar potez te se pred objektivom kamere otkrila grudi.

Svi to rade... Stvarno? Vani? Vani je ledeno, napisala je Bethanie Mattek-Sands na svom Instagramu, koja je prošle sezone osvojila US Open s Jamiejom Murrayem te turnir u Pekingu sa Sofijom Kenin.

Amerikanka je na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine u paru s Jackom Sockom osvojila zlatnu medalju.

>> Lijepa tenisačica zagolicala maštu: Pogledajte u čemu je igrala, svi gledali samo nju!

Bethanie Mattek-Sands
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije