Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI TALENT

Prevarom i trikom otišao iz Dinama, a sada ga želi svjetski velikan!

Ajdin Hasić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
14.12.2018.
u 11:05

Hrvatska reprezentacija do 18 godina ugostila je reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a Hasić je nastupio za goste te u pobjedi zmajeva 2-1 imao čak dvije asistencije!

Ajdin Hasić bio je jedan od najvećih Dinamovih talenata, a onda je navodno 'prevario' čelnike plavih te trikom došao do raskida ugovora i postao slobodan igrač. A sada ga želi Juventus!

Hrvatska reprezentacija do 18 godina ugostila je reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a Hasić je nastupio za goste te u pobjedi zmajeva 2-1 imao čak dvije asistencije!

U Medulinu je bio i glavni skaut Juventusa, koji je tamo stigao po naputku kluba te skautirao nekadašnju nadu plavih, piše Goal.

Hasić je bio jedan od najvećih Dinamovih bisera, a u listopadu mu je klub navodno ponudio produženje ugovora koje je, s obzirom na to da je Hasić maloljetan, trebao potpisati njegov otac. Klub je tada u Bosnu i Hercegovinu poštom poslao dva dokumenta, prvi o raskidu sadašnjeg ugovora, a drugi je bio novi ugovor.

A otac? Navodno je potpisao tek raskid ugovora, čime je njegov sin postao slobodan igrač, a sada 17-godišnjeg Ajdina želi pola Europe, dok Dinamo planira započeti sudski postupak protiv obitelji Hasić.

>> Otkrivamo gdje će biti Dinamov novi stadion i koliki će imati kapacitet  

Ključne riječi

Komentara 13

JU
juma
14:04 14.12.2018.

Tako je mislio i Robert Murić. Sada umjesto u Dinamu, Interu ili Bayernu lik je rezerva u drugoj portugalskoj ligi i ponekad zaigra protiv ekipa za koje nikad nitko nije čuo. Tako je mislio i Fran Brodić. Taj je rezerva u Serie C, trećoj talijanskoj ligi. Niti Ajax niti Brugge nisu imali vremena, niti interesa čekati i ulagati u njihov razvoj, jer su ih ionako dobili za sići. Ovaj lik ide čak u Juventusu. Tamo kod gotovih igrača koje plate 50 i više milijuna eura, samo njega čekaju.

VK
vječni krojf
11:40 14.12.2018.

Zamislite,bosanac pametniji od cijele uprave Dinama.Da klubovi cijelog svijeta trče za njim a završiti će u kaknju.Nije vrijedno dalje raspravljati.

MA
Marsijanac
16:54 14.12.2018.

Kad se podigne tuzba nece ga htjeti nitko....... A porodici Hasic ,doci ce vrag po svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije