Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekamo ždrijeb

Najveći su izgledi da izvuče Lazio i Krasnodar, koga biste poželjeli Dinamu?

Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
14.12.2018.
u 08:54

Dinamo među nenositeljima jedino ne može na Fenerbahce.

Dinamo će u ponedjeljak u 13 sati u Nyonu doznati protivnika u šesnaestini finala Europske lige. Statistički gledano, najveće su šanse da izvuče Krasnodar (7.62%) i Lazio (7.44%), i to naprosto iz razloga što za dva kluba imaju po tri "preskoka" u ždrijebu.

Krasnodar ne može igrati protiv Zenita (ista država), Seville (bili u skupini) i kijevskog Dinama (politička situacija), dok Lazio ne može na Eintracht (ista skupina) i Napoli, odnosno Inter (ista država).

Dinamo od nenositelja ne može isključivo na Fenerbahce, što mu kao potencijalne suparnike ostavlja Zürich, Celtic, Slaviju, Sporting, Olympiakos, Rapid Beč, Lazio, Malmö, Krasnodar, Rennes, BATE, Šahtar, Club Brugge, Galatasaray i Viktoriju Plzen.

Neki se od tih protivnika barem na papiru čine lakšima u odnosu na ostale, pa nas zanima što vi mislite, koji bi od tih klubova bio najviše po mjeri hrvatskog prvaka?

>> Otkrivamo gdje će biti novi stadion i koliki će imati kapacitet



 


 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
13:49 14.12.2018.

Jedino se zna da ne može igrati protiv Turaka s kojima su bili u skupini. Sve ostalo je otvoreno, "statistički gledano"!

Avatar doog_kool
doog_kool
17:27 14.12.2018.

Crvenu zvezdu!! Dajte sklepajte neki clanak o tome kako napoliju prijeti izbacivanje iz europe,a u tom slucaju zvezda ide dalje pa postoji mogucnost da ih izvuku sa dinamom. Nema veze sto napoliju ne prijeti izbacivanje bitno je da se klikce!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije