Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrta medalja

Presretni Ivica Kostelić primio osvojenu srebrnu medalju!

Ivica Kostelić primio srebrnu medalju
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
15.02.2014.
u 18:16

Ova medalja koju je primio danas deseta je u obitelji Kostelić, što ih čini najuspješnijom obitelji u povijesti Zimskih olimpijskih igara

Ivica Kostelić jučer je osvojio srebrnu medalju u superkombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama. Sa 34 stotinke zaostatka za Sandrom Vilettom doskijao je do drugog mjesta, odmah ispred Innerhofera. Spomenuta trojica jučer su se popela na postolje i simbolično im je uručeno cvijeće, a danas je bila prava ceremonija proglašenja pobjednika pa su im uručene i medalje.

Ivica je s osmijehom na licu primio srebrnu medalju, četvrtu olimpijsku u karijeri. Sve četiri bile su srebrne, od toga tri u (super)kombinaciji, a u Vancouveru se okitio i medaljom u slalomu.

Ova koju je primio danas deseta je u obitelji Kostelić, što ih čini najuspješnijom obitelji u povijesti Zimskih olimpijskih igara.

>>Srebrni vitez je stigao Ljubeka, zlato kao da mu nije suđeno

>>Ivica Kostelić osvojio je srebrnu olimpijsku medalju!

Komentara 9

KR
KroničarHr
18:59 15.02.2014.

Ne sjecam se da.sam nekom hrvatskom sportasu toliko zelio zlatnu medalju, istovremeno posve izgradjenoga stava da je Ivici Kostelicu zlatna medalja samo forma, tocka na jednu nevjerojatnu pricu. Jer on, njegova sestra, njegov otac najcistije su drustveno bogatsvo koje se ne smij niti moze mjeriti nikakvim karatima ovoga svijeta. Nije mi u prirodi bezpogovorno se diviti ljudima, ali njemu i njima jesam. Hrvazska ima nevjerojatnu ljudsku i drustvenu pricu, istovremeno posve i autenticnu i globalnu, istovremeno zivu i opipljivu, iskustvenu i mitsku. To je svijetska rijetkost. Kostelici su jedna istinska vertikala, apsolutni stup hrvatskoga naroda, a to su postali neopazice, iz prikrajka, sami, vukuci sve oko sebe do neslucenih visina.

TO
tom
18:52 15.02.2014.

čestitam od srca! svaka čast majstore!

Avatar morski covik 3
morski covik 3
19:40 15.02.2014.

Hvala ti Ivice!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije