Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA 450 KUNA

Zagreb dao karte besplatno, a oni ih preprodaju na Njuškalu

PPD Zagreb
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
08.04.2015.
u 10:01

Koliko smo vidjeli, najviša je cijena 450 kuna za dvije ulaznice. No, ima i onih skromnijih koji za komplet traže 50 kuna.

Iako je PPD Zagreb odlučio da će ulaznice s Barcelonom u četvrtfinalu rukometne Lige prvaka biti besplatne, dio navijača ipak ih je "pustio u prodaju".

Na Njuškalu su tako osvanule ulaznice preprodavača koji su uložili vrijeme i strpljenje i podignuli besplatne karte. Koliko smo vidjeli, najviša je cijena 450 kuna za dvije ulaznice. No, ima i onih skromnijih koji za komplet traže 50 kuna.

Podsjetimo, Zagreb je podijelio sve karte uoči utakmice u četvrtak u Areni. Očekuje se da će na tribinama biti više od 15 tisuća ljudi.

>> Svi finali Zagreba 
i Barcelone: Nokautiran Džomba, sudac u 'nesvijesti'

Komentara 19

MA
MagnusJohnson
11:01 08.04.2015.

Za utakmicu četvrtfinala lige prvaka protiv jedne Barcelone, Gobac i društvo dijele besplatne ulaznice....ovo je da cijela uprava s Grinchom na čelu preda nepozive ostavke...sramota u vođenju kluba, a za mjesec dana će plakati kako nemaju za plaće....smijurija, takvih "poduzetnika" u Hrvatskoj imamo i previše.

DU
Deleted user
13:21 08.04.2015.

I što s time? Koji zakon brani da čovjek poklonjeno proda? Ili ako je nezaposlen dođe do nešto novaca u zamjenu za čekanje u redu. Ja bi radije dao nekome 50 kn umjesto čekao satima u redu. Poštena razmjena vremena za novac...

Avatar Pablo 69
Pablo 69
13:07 08.04.2015.

Za neke osobe je to jedini nacin da dodu do koje kune. Ja sam za tekmu Hr- Srb isto bio uzeo ulaznice na Njuskalu i platio sam ih masno. Prico mi je lik da je stajao satima u redu i da je bez posla vec nekoliko mjeseci. Dao sam mu tacno koliko je bio trazio, posto je za mene zalosno, da danas dan ljudi na takav nacin moraju gledat kako da prezive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije