Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naš reprezentativac

Prepoznajte li hrvatsku nogometnu zvijezdu? 'Prati svoje snove'

Tin Jedvaj
Foto: Facebook
1/8
28.09.2017.
u 15:08

Hrvatski nogometaš aktivan na društvenim mrežama. Tako je danas objavio fotografiju iz djetinjstva

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom uskoro su najvažniji ispiti u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Izabranici Ante Čačića o svemu odlučuju u posljednja dva susreta - protiv Finske i Ukrajine.

S Fincima igramo u petak 6. listopada na Rujevici, a tri dana kasnije gostujemo u Ukrajini. Ante Čačić ima problema sa sastavom jer ima ozlijeđenih i kartoniranih, a jedan od onih koji će izostati je i Tin Jedvaj.

Mlada hrvatska zvijezda ozlijedila se u srpnju na pripremama Bayera iz Leverkusena, zbog čega ga neće biti u ključnim dvobojima. Hrvatski nogometaš često je izvan pogona, a najgore je bilo u sezoni 2015./16. kada je 165 dana izbivao s travnjaka.

I dok marljivo radi i čeka povratak, Jedvaj je aktivan na društvenim mrežama. Tako je danas objavio fotografiju iz djetinjstva uz komentar:

"Prati svoje snove!.

Komentara 5

BI
Bilstein
15:30 28.09.2017.

sto se bruka tamo u bundesligi, nema pojma

PU
pulizg
15:42 28.09.2017.

neznam ni kak sad izgkeda kamoli dok je bio mali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije