Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEALAN POKLON

Prepoznajete li ovog dječaka? Trenutno svi pričaju o njegovoj kontroverzi

Screenshot Instagram
28.01.2022.
u 16:41

- Haha, dobro je osvrnuti se na početak, da se podsjetiš kako je sve počelo - napisao je u opisu viralne objave.

Novak Đoković je trenutno vjerojatno najspominjaniji sportaš svijeta. Svjetski broj jedan zbog pravila o cijepljenju nije mogao nastupiti na prvom Grand Slamu sezone Australian Openu nakon što je deportiran iz države poslije tjedan dana provedenih u pritvoru.

Trenutno je u svojoj Srbiji, ali sportska javnost i dalje ne prestaje pričati o njemu dok turnir u Australiji traje, a sad je viralan postao video iz 1991. godine na kojem je Novak kao četverogodišnji klinac dobio svoj prvi reket u životu na poklon.

Taj je video i prije nekoliko godina kružio internetom, kad ga je objavio i Novak na svojem Instagram profilu, ali sad ponovno kruži, čak i znatno jače nego prije, izgledno zbog njegove trenutne kontroverzne situacije.

- Haha, dobro je osvrnuti se na početak, da se podsjetiš kako je sve počelo. Bio sam tako sretan što sam dobio svoj prvi reket, pogledajte mi lice - napisao je Đoković u opisu viralne objave.

Komentara 2

Avatar barba_barba
barba_barba
22:09 28.01.2022.

A ja mislia, da su samo komentari na latinici dozvoljeni

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
16:48 28.01.2022.

Vijesti o ovome varalici izlaze iz neotvorene paštete...Kipti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije