Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KORONE?

VIDEO Đoković primio pričest iz iste žlice kao i stotine drugih vjernika, snimili ga pa objavili

Foto: instagram
1/3
28.01.2022.
u 10:25

Snimku Đokovića kako jede iz žlice koju mu daje patrijarh Porfirije, a iz koje su pričest uzeli i svi ostali, objavio je Stefan Šarić, vikarni vladika patrijarha Srpske pravoslavne crkve

Nakon deportacije iz Australije Novak Đoković odlučio je odmarati se na brdovitom Balkanu. Posjetio je Crnu Goru, gdje se zadržao nekoliko dana, a onda se vratio u rodnu Srbiju gdje se i dalje odmara. 

Naravno, svaki njegov korak prate svi u njegovoj blizini pa je dobar dio njegova odmora i snimljen.

U Crnoj Gori je, na primjer, snimljen kako se šeće ulicama grada, a sada je u Srbiji snimljen na misi.

Ne bi to bilo ništa čudno da nije primio pričest iz iste žlice sa stotinama drugih vjernika. Bilo je to u Hramu svetog Save. 

Snimku Đokovića kako jede iz žlice koju mu daje patrijarh Porfirije, a iz koje su pričest uzeli i svi ostali, objavio je Stefan Šarić, vikarni vladika patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC).

 

Komentara 44

PE
Pericabad
11:48 28.01.2022.

Nevezano za koronu, ovo je odvratno i totalno ne higijenski (pri tome se ispricavam na takvim rijecima svim vjernicima pravoslavne crkve, ali morao sam reci to iskreno)

DM
drazen.muhvic
10:49 28.01.2022.

Srbi imaju lavovske gene, ne može im covid-19 ništa (rekao njihov doktor još tamo davno na početku pandemije).

Avatar Zgubider.
Zgubider.
12:13 28.01.2022.

To mi nikad nije bilo jasno, kako npr. 200-300 ljudi jede iz iste neoprane žlice?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije