Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT DO ZVIJEZDA

Prepoznajete li dječaka s fotografije? Danas je velika zvijezda

Instagram
30.04.2021.
u 08:05

Do fotografije i snimke jednog pogotka je stigao zahvaljujući objavi suigrača iz dječačkih dana.

Brazilskoj reprezentaciji danas je najbitnija karika, još uvijek je najskuplji nogometaš u povijesti, za PSG igra u životnoj formi, ali i on je nekad bio samo klinac s velikim snovima.

Na Instagram profilu Neymar se prisjetio davnih dana i objavio fotografiju kad je kao dječak igrao za brazilski Portuguesa Santista. U tom je klubu proveo četiri godine i napustio ga 2003. zbog Santosa. A ostalo je povijest...

Do fotografije i snimke jednog pogotka Neymar je stigao zahvaljujući objavi Lea Baptistaa, suigrača iz tih dječačkih dana. Pa ju je odlučio podijeliti kod sebe.

Taj nogometaš nije napravio toliko sjajnu karijeru, ali bio je član Atletico Madrida od 2013. do 2016. Posljednje dvije godine je u Wuhanu, gradu poznatom kao "epicentru" koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije