Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula

Preokret u Puli: Istra s igračem manje izborila pobjedu protiv Rudeša

Istra - Rudeš
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/12
04.12.2017.
u 20:12

U posljednjoj utakmici 18. kola Prve HNL pulska je momčad došla do rezultatskog preokreta i pobijedila goste iz Zagreba s 2:1

Istra je na svom terenu s igračem manje osvojila tri boda u susretu protiv Rudeša. U posljednjoj utakmici 18. kola Prve HNL pulska je momčad došla do rezultatskog preokreta i pobijedila goste iz Zagreba s 2:1. 

U 8. minuti Rudeš je poveo u pogotkom Karla Lulića. Zagrebački je sastav bio bolji suparnik u prvom poluvremenu. Kamenarov je udarac u 31. minuti obranio vratar Ćorić.

Istra - Rudeš
1/16

Tri minute kasnije Kitanovski je brutalno startao na koljeno Leonardu Mesariću, sudac Ivan Bebek pokazao mu je žuti karton, iako je lako mogao i crveni.

Mesarić nekoliko minuta nije mogao ustati, da bi u 43. minuti odšepao izvan terena, kapetansku traku dao Barbariću, a ušao je Glauder. Kitanovski je imao veliku priliku u 37. minuti, ali je loše pucao glavom.

U 46. minuti Rudeš je mogao lako povesti s 2:0, ali je u kontri Kamenar išao sam po sredini i pucao iznad grede.

Istra je u 55. minuti ostala s igračem manje! Kitanovski je gradeći se udario suparnika u lice, pa mu je Bebek pokazao drugi žuti. I nakon toga Istra je - proigrala!?

U 65. minuti Maksimović je izjednačio na 1:1 nakon gužve koju gostujući igrači pred svojim vratima nisu očistili.

Za rezultatski preokret pobrinuo se Ofosu.  U 72. minuti Istrin je igrač otišao ukoso, opalio i lopta je ušla između bliže vratnice i vratara Čondrića.

Poredak: Dinamo 44, Hajduk i Osijek po 32, Rijeka 29, Inter 23, Lokomotiva 22, Slaven 20, Cibalia 17, Istra 16, Rudeš 12.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije