Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČIVAO U MIRU

Preminuo sportski velikan koji je s legendarnim Hrvatom uzeo prestižni trofej u dresu slavnog kluba

Pixabay
05.02.2024.
u 19:41

Osim NBA karijere, jedno vrijeme igrao je u Europi gdje je nosio dres talijanske Olimpije iz Milana

U 66. godini života iznenada je preminuo dvostruki NBA prvak Earl Cureton, koji je bio dio kultne postave Detroit Pistonsa, 80-ih godina prošlog stoljeća. Cureton je s Pistonsima osvojio naslov 1983. godine, a deset godina poslije opet je uzeo NBA prsten s Houston Rocketsima, koje je vodio američko-hrvatski trener Rudy Tomljanovich.

- Organizacija Detroit Pistonsa je duboko ožalošćena smrću Erla Curetona, osobe koja je toliko značila organizaciji kao kolega, bivši igrač, ambasador zajednice i prijatelj. Koliko god da je bio žestok igrač tijekom godina igranja na terenu, bio je podjednako ljubazan, otvoren i upečatljiv. Predstavljao je našu franšizu s velikom strašću i zaista je uživao radeći da uzvrati i poboljša živote Detroitersa u gradu koji je toliko volio. Izražavamo našu iskrenu sućut Erlovoj obitelji i nebrojenim prijateljima i suigračima tijekom ovog teškog vremena - objavili su iz Pistonsa. 

VEZANI ČLANCI:

Nastupao je još i za Chicago Bullse, LA Clipperse, Charlotte, Huston, uspješnu karijeru je završio u Toronto Raptorsima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije