Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SRIJEDU

Premijer Plenković na polufinalu između Hrvatske i Engleske

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
08.07.2018.
u 16:56

Detalje će Banski dvori objaviti u ponedjeljak.

Premijer Andrej Plenković u srijedu će u Moskvi navijati za vatrene u polufinalnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva protiv Engleske, potvrđeno je u nedjelju iz Banskih dvora.

- S velikim veseljem idemo na polufinale u Moskvu - poručuju iz Vlade podsjećajući na ranije premijerove izjave u kojima je obećao odlazak na polufinalnu utakmicu ako hrvatska reprezentacija pobijedi u četvrtfinalu domaćina Rusiju.

>> Pogledajte video kako su Šuker i predsjednica slavili u loži

Detalje će Banski dvori objaviti u ponedjeljak.

U svom petom nastupu na svjetskim nogometnim prvenstvima reprezentacija Hrvatske je po drugi puta u povijesti izborila mjesto u polufinalu. Prvi puta među četiri najbolje reprezentacije svijeta plasirala se u svom prvom nastupu na SP prije 20 godina u Francuskoj kada je osvojila treće mjesto.

>> Pogledajte kako se slavilo u svlačionici Hrvatske

Komentara 28

BR
Brandfackel2
17:02 08.07.2018.

Plenković ništa dobroga nije donio Hrvatskoj pa me nekako strah njegove nazočnosti u polufinalu... Bolje da ostane u Zagrebu i u društvu Pupavca gleda partizanske filmove!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:58 08.07.2018.

Nije dobro. Taj ne donosi srecu. Neka neko blokira aerodrom.

IC
Icek53
17:04 08.07.2018.

Dokazano je da je dobitna kombinacija da ide predsjednica.Izvini Plenki najbolje je da odgledas doma sa svojom obitelji.Poslusaj jer zelim da igramo u finalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije