Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALA PREVIŠE?

Prelijepa Hrvatica pokazala kako doji, neki je napali zbog toga

Antonija Mišura
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/6
23.03.2020.
u 19:44

Proteklih dana prelijepa hrvatska košarkašica objavila je nekoliko fotografija s kćerkom, a jučer je objavila jednu koja je nekima i zasmetala.

Prelijepa hrvatska košarkašica Antonija Mišura Sandrić prije mjesec i pol dana postala je majka, u Općoj bolnici u Šibeniku rodila je djevojčicu.

Antonija i suprug kćerku su nazvali Tara, a rođena je s 3960 grama i 52 centimetra.

Proteklih dana prelijepa hrvatska košarkašica objavila je nekoliko fotografija s kćerkom, a jučer je objavila jednu koja je nekima i zasmetala.

Naime, objavila je kako u krevetu doji svoju kćerku, uz poruku: "To je najbolji osjećaj koji majka može osjetiti, povezanost između mame i bebe".

No, neke njene pratiteljice misle da je tom fotografijom pokazala previše.

"Meni su ovakve slike za privatni album. Nikako Instagram. Svako dobro!"

Inače, Antonija i suprug Marko poznaju se cijeli život, ljubav iz kvarta planula je kada im je oboma bilo 16 godina. Zajedno su već dugi niz godina i podrška su si u karijerama, a Antonija je više puta izjavila i da joj je Marko najbolji prijatelj. Vjenčali su se nakon deset godina veze u kolovozu 2015. godine u katedrali sv. Jakova u Šibeniku. U srpnju 2019. Antonija je preko Instagrama objavila da je trudna, a tada je i izjavila da s Markom želi imati dvoje djece.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije