Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANA DOLASKA

Prekršajni sud: Mamić ne smije na Park mladeži

Zdravko Mamić
Ivo Čagalj/Pixsell
16.04.2014.
u 16:27

Izvršni predsjednik Dinama danas ne smije biti na utakmici s RNK Splitom iako je doputovao u grad pod Marjanom. U protivnom mu prijeti kazna do 10.000 kuna.

Prekršajni sud u Splitu podsjetio je da je Zdravku Mamiću zabranjen pristup na Park mladeži. To znači da izvršni predsjednik Dinama danas ne smije biti na utakmici s RNK Splitom iako je doputovao u grad pod Marjanom. U protivnom mu prijeti kazna do 10.000 kuna.

Prekršajni sud u Splitu u priopćenju navodi da je Mamiću i Ivi Begi zabranjen pristup na Park mladeži i Poljud.

"Okrivljenicima su određene navedene mjere opreza jer je Sud ocijenio, s obzirom na stanje u spisu, i dokaze koje je priložio ovlašteni tužitelj postojanje realne opasnosti da okrivljenici mogu nastaviti s činjenjem novih prekršaja na športskim objektima i športskim natjecanjima kako je to pobliže opisano u Rješenjima o mjeri opreza pojedinačno za svakog okrivljenika.

Mjere opreza izvršne su za oba okrivljenika odmah i traju dok za tim postoji potreba, a najdulje do pravomoćnosti presude. U slučaju nepostupanja po određenoj mjeri opreza okrivljenici se na temelju čl. 132. t. 5. Prekršajnog zakona mogu kazniti novčanom kaznom u iznosu do 10.000,00 kn", navodi Prekršajni sud u Splitu.

>> Zdravko Mamić ipak je došao u Split, društvo mu pravi Davor Šuker

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije