Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Prekinut Kovačev niz od osam utakmica bez poraza

Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
1/7
17.12.2016.
u 21:31

Hrvatski napadač Ante Rebić za Eintracht je igrao do 76. minute, a u 75. je jedini puta ozbiljnije zaprijetio golu protivnika, ali je njegov udarac obranio vratar vukova. Josip Brekalo opet nije bio u sastavu Wolfsburga

U 15. kolu Bundeslige u subotu je Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, izgubio u gostima od Wolfsburga sa 0:1, te je tako prekinut Eintrachtov niz od osam utakmica bez poraza.

 Wolfsburgu je pobjedu donio Jeffrey Bruma (33), ali treba napomenuti da Eintracht u 67. minuti nije iskoristio jedanaesterac, Alexander Meier pucao je preko gola.

Hrvatski napadač Ante Rebić za Eintracht je igrao do 76. minute, a u 75. je jedini puta ozbiljnije zaprijetio golu protivnika, ali je njegov udarac obranio vratar vukova. Josip Brekalo opet nije bio u sastavu Wolfsburga.

Leipzig je na domaćem terenu pobijedio Herthu sa 2:0, i sada bježi drugoplasiranom Bayernu tri boda. Strijelci za Leipzig bili su Timo Werner (40) i Willi Orban (62).              

 Mainz je dobio Hamburger sa 3:1, a trostruki strijelac za domaćine bio je 27-godišnji veznjak Danny Latza, koji je ove sezone odigrao samo 190 minuta.  Alen Halilović opet nije bio u sastavu HSV-a, koji nalazi blizu sezone ispadanja, na 16. mjestu.

 Dan ranije Hoffenheim i Borussia Dortmund su odigrali 2:2, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zaigrao je za Hoffenheim  posljednjih pola sata.

 U nedjelju igraju Darmstadt - Bayern, te Bayer Leverkusen - Ingolstadt.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

KO
kodifan
22:52 17.12.2016.

Niko je OK...i njegov brat također...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije